{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 sodiaagimärki, kes tahavad maailma päästa (ja võivad seda ka teha)

  Foto : unsplash / Steve Halama    Maailma päästmisest unis...

 

Foto : unsplash / Steve Halama

 

 Maailma päästmisest unistavad paljud inimesed. Aga osad sodiaagimärgid on lausa loodud meie elu kangelasteks saama. Vaata järele, millised 3 sodiaagimärki võivad maailma päästa.

Paljud lapsed unistavad tuletõrjuja ametist või soovivad arstiks saada. Kõik need unistused lähtuvad soovist aidata teisi ja olla kasulik. Me kõik tahaksime aeg-ajalt anda oma panuse, et muuta seda maailma paremaks paigaks. Ja sellepärast väärivad kõik sodiaagimärgid olla selle TOP 3 seas. 

Ometi paistavad need 3 sodiaagimärki teiste seast silma, sest nad on valmis kõigeks ja ükskõik milleks, et aidata abivajajaid. 

 

 

 

Veevalaja ( 20. jaanuar - 19. veebruar)

Veevalajad ei anna nii kergelt alla. Kui ta on endale mingi eesmärgi pähe võtnud, siis paneb ta mängu kogu oma jõu ja teadmised, mis teda aitavad selle ellu viimisel. Ta on väga suure südamega ja mis kõige tähtsam, väga inimlik. Ta unistab kogu aeg paremast maailmast. Õiglasemast maailmast. Veevalaja on õilis hing. 

Kui asi puutub tema sõpraderingi, siis ei ole tal millestki kahju. Ta on väga sotsiaalne inimene, kes mõtleb iseendale alles kõige viimasena ja oma lähedastele ja sõpradele kõigepealt. Kui kellelgi ei lähe hästi, siis on ta alati olemas, et pakkuda oma abi ja tuge.

Ta leiab alati lahendusi kõikidele probleemidele. Ta on üks sodiaagi intellektuaalsematest märkidest, tal ei tule headest ideedest puudu. Ta teab alati, kuidas sind aidata. Usaldades oma mured talle, lahendad sa ruttu oma probleemid. 

 

 

 

Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Vähil on eriti hea ja suur süda. Kui ta kedagi armastab, siis ei ole tal millestki kahju. Ta muretseb teiste heaolu pärast ja ei kõhkle sinu juurde tulemast kohe, kui sa vajad abi. Kui sul on raske periood, siis on ta alati sinu kõrval ja toetab sind. Sa ei pea kunagi temas pettuma. 

Ta on kõikide jaoks oluline sõber. Aga ta ei tohi seejuures iseennast unustada ja lasta end halbade kavatsustega inimestel ära kasutada. 

Ta leiab ruttu lahendusi kõikidele probleemidele ja seda tänu oma heale oskusele teisi kuulata ning mõista. Ta ei ole egoistlik ja sina oled tema elus alati tähtis.

 

Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Lõvile meeldib silma paista, eriti positiivselt. Ja selle jaoks aitab ta alati kõiki, kes abi vajavad. Lõvi on väga suure südamega ja tuleb alati appi abivajajatele. 

Ta on teiste vastu tähelepanelik ning teeb kõik, et teisi toetada nii, kuidas võimalik. Ta on loominguline ja sellepärast ei tule tal headest ideedest puudu. Ta leiab lahendusi ka kõige keerulisematele olukordadele. Tema peale võib alati kindel olla.

Tänu oma suurele õiglusejanunule on Lõvi meie aja kangelane igapäevases elus. Ta kaitseb alati neid, keda koheldakse ebaõiglaselt. 


Kommentaare ei ole