{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millal on õige aeg hakata kasutama vananemisvastaseid kreeme?

foto : unsplash / Naty Melnychuk     Mis vanuses tuleks hak...

foto : unsplash / Naty Melnychuk

 

 

Mis vanuses tuleks hakata mõtlema vananemisvastaste kreemide kasutamise peale? Ilmselt mitte kahekümnendates eluaastates ehkki 20ndate teises pooles hakkavad naised mõtlema rohkem kortsukeste ja vananemise peale. Milline kõige tõhusam vananemisvastane kreem? Kuidas õieti oma nägu kreemitada? Ja mis kõige tähtsam : millal tuleks vahetada oma tavaline näokreem vananemisvastase kreemi vastu? 

Spetsialistide arvamused lähevad selles küsimuses lahku. On neid, kes ütlevad, et mida varem, seda parem ja on teisi, kes soovitavad hakata vananemisvastaste kreemide vastu huvi tundma 25-30. aastaselt, kui nahk hakkab elastsust kaotama tänu kollageeni aktiivsuse languse tõttu. Aga ära muretse, et hoida oma nooruslikku nahka ja välimust, vali endale korralik vananemisvastane kreem. 

 

3 märki, mis näitavad, et aeg on hakata kasutama vananemisvastast kreemi

 

 

 

Kui sa oled avastanud oma näolt väikesi kortsukesi

See on ilmselt kõige ilmselgem märk. Lauba peale tekivad peened jooned ning esimesed miimikakortsud annavad endast märku suu ja silmade ümbruses. Selleks, et see kõik liiga kiirelt ei läheks, tuleks kasutada esimeste kortsudele mõeldud vananemisvastast kreemi, mis aitab ennetada ja ära hoida kortsude teket ning naha enneaegset vananemist.   


Su nahk on muutunud kuivaks ja nõudlikumaks

Nahk on muutunud palju kuivemaks, ebaühtlasemaks ja karedamaks. Selles on süüdi niiskuse vähenemine naha pindmistes kihtides, samuti langeb vananemisega rasunäärmete aktiivsus. Sellise probleemi puhul tuleks kasutada toitvat ja rikkaliku koostisega vananemisvastast kreemi. 


Nahk on kaotanud elastsust

Ka see on üks märkidest, mis tekib aga natuke hiljem kollageeni ja elastiinkiudude aktiivsuse languse tõttu. Kui näokuju on muutunud ja nahk on kaotanud elastsuse ning lõtvunud, on viimane aeg midagi ette võtta.



Kommentaare ei ole