{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajaid ei maksa usaldada?

foto : unsplash / Marcella Rogante     See artikkel siin on...

foto : unsplash / Marcella Rogante

 

 

See artikkel siin on vajalik neile, kes tahavad teada, kelle hoolde nad võivad rahuliku südamega usaldada oma toataimede kastmise suvel puhkuse ajaks. Siin on nimekiri nende tähemärkide esindajatest, keda ei maksa eriti usaldada. 

Otse loomulikult on tegemist täiesti subjektiivse nimekirjaga, mis tugineb tähemärkide endi puudustele ja mitte inimeste puudustele, kes on sündinud nendes tähtkujudes. Tõtt öeldes on alati miski, mille pärast ei maksaks mitte ühtegi tähemärki usaldada. Näiteks ei maksa sul Sõnni usaldada teda koogipoodi saates, sest sa võid kindel olla, et ta on paar kooki juba tee peal enne koju jõudmist ära söönud. 

Lisaks olgu hoiatuseks ette öeldud, et kõike ei maksa ka sõna-sõnalt võtta, mõnikord tuleb enda üle naermine isegi kasuks. Ja kui sa kriitikat ikka üldse ei kannata, siis mine arsti juurde. 

 

 


Kaksikud

Kaksikute tähemärk on seotud nende planeedi Merkuuriga. Merkuur  on aga suhtlemise planeet, millele tänu Kaksikute esindaja valdabki kõige paremini suhtlemiskunsti ja oskab sõnu ritta seada. Kaksikute esindaja räägib palju ja räägib nii hästi, et võib iga inimese ära rääkida. Ta ise ka lõpuks ei mäleta, mida ta ütles ja millest ta lõppkokkuvõttes rääkis. Ta ei kuula ise ka ennast rääkimise ajal. Ta isegi ei mäleta enam, mida ta sulle pool tundi tagasi lubas, sest see oli ju nii ammu. "Millest ma õieti rääkisingi, " on see, mida sa tema suust tihti kuuled. Tema kaitseks tuleb aga öelda, et ta ei saa ise ka ennast usaldada, sest ta räägib oma isiklikud saladused ka alati välja. Süüdistada pole teda mõtet, ta on juba ise oma karistuse ära kandnud.


Kaalud

Sind on nähtud, Kaalude esindaja. Loomulikult tuled sa nüüd ütlema, et sa saad kõigiga läbi ja oled tore ja lahe. Muidugi meeldid sa kõigile. Aga ei maksa ära unustada, et armastuse planeet Veenuse ise on võtnud sind oma kaitsva tiiva alla. Selle tõttu ilmselt ongi sul nii suur soov teistele meeldida. Sa tahad kõikidega hästi läbi saada ja ei vali selleks vahendeid. Sul on raske selle tõttu ei öelda ja oma tõelist isiksust näidata. Ja selle tõttu sa võidki olla natuke silmakirjalik. Seega hoia end Kaalude eest, eriti, kui sa oled ise sündinud Kaalude tähtkujus.

 

 


Ambur 

Ambur on väga tore inimene ja see on väga hea, kui su tutvusringkonnas on vähemalt üks Amburi tähtkujus sündinud inimene. Aga samas on Ambur üks igavene tuulepea, kes kogu aeg millegagi ametis on ja kes ei püsi pudelis ka paigal. Selle tõttu võivad kannatada tema enda rahaasjad ja sinu usaldus tema vastu. Ambur on Jupiteri väärikas esindaja, Jupiter on aga jumalate jumal, mille pärast Ambur ongi nii enesekindel. Ta leiab, et ei pea mitte kellelegi aru andma oma tegudest ja paneb silmad kinni selle koha pealt, mis puudutab tema tegude tagajärgi. Jupiter teeb ise oma reeglid ja seadused, mille järgi ta elab. Ambur teeb sama. Lisaks on Ambur tulemärk, kes eelistab pigem minema jalutada, kui hakata oma tegude tagajärgi lappima. Ja võib juhtuda, et kui sa tahad minna Amburiga asju selgeks rääkima, on tema juba ammu silmapiirilt kadunud.


Veevalaja

Veevalaja planeet on Uraan. Uraan on aga no limit planeet, tuleviku ja muutuste planeet. Veevalajal on oskus luua usalduslikke suhteid aga ta ise ei leia, et see teda ennast puudutaks vähimalgi määral. Ta on nagu kummitus, talle ei meeldigi, kui sa talle midagi usaldad, sest see tähendab, et sa oled temaga lähedane. Lähedus teistega mõjub talle hirmutavalt. Jah, sa võid teda usaldada. Sa võid kindel olla, et vähimagi probleemi korral ta kaob nagu vits vette.

 

 


Kalad

Kalade esindaja teine nimi võiks olla: "Ups!" Ise vaatab ta sulle oma suurte süütute silmadega otsa, öeldes: "Aga ma ju meeldin sulle ikka, eks ole!?" . Kui Ambur on lihtsalt suur tuulepea, siis sa ei kujuta ettegi, kes on Kalad. Ta on nagu suur hipi, kes usub ise ka, et ta on seotud millegi suuremaga, millegi ülevamaga. Kogu maailma ja kogu universumiga. Ta on kogu maailmaga iga sekund ühenduses, seotud iga inimese, iga taime, iga looma ja iga tähega. Kuidas ta saakski siis kõike mäletada, mis ta on teinud või rääkinud? No tuleb ette! Kõik inimesed ju eksivad, ega tema pole süüdi. Ta kutsub su eksi õhtusöögile, sest tal on kahju, et teie vahel on halb energia ja ta loodab kogu südamest, et ta teeb sulle sellega head meelt. Kõige hullem kogu selle asja juures ongi see, et ta isegi ei tee meelega.

Kommentaare ei ole