{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

foto : unsplash / Jen P.      Sellest nädalast algab kuriku...

foto : unsplash / Jen P.

 

 

 Sellest nädalast algab kurikuulus Merkuuri retrograad Kaljukitse märgis, olles opositsioonis sinu märgiga. Selle tõttu tuleb sul võib-olla kahetseda mõningaid otsuseid, mida sa oled vastu võtnud sellel aastal. Ära hakka ainult ennast süüdistama ja ära hakka nostalgitsema, kui sa tunnedki kahetsust, siis aitab see sul ainult tulevikus paremini tegutseda aga ära tee endale sellepärast oma mõtetega haiget, sest minevikku enam muuta ei saa. Kuu on Kalade märgis 27-28. detsembris ja aitab sul oma elus korda luua. Sul ei ole vaja seda liigset stressi, see aasta oli niigi raske. Kuu on Jäära märgis nädalavahetusel koos Jupiteriga ja selle tõttu võid sa muutuda kannatamatuks. 


Armastus

Hea õnn saadab sind sellel nädalal kõiges, mis puudutab armastust. Miski ei viidanud sellele, et just sellel nädalal kohtud sa selle inimesega ja ometi leiab see imeline kohtumine kõikide märkide järgi aset. See on kohtumine, mis võib muuta kogu su edaspidise elu ja anda su elule mõtte. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis lase oma kaaslasel natuke hingata ka, sa lämmatad ta täitsa oma hoole ja armastusega ära.

 

 


Töö

Ilmselt ei kujuta sa ise ka ette, mis sind ees ootamas on. Kõikide märkide järgi peaksid sa saama ühe üle ootuste hea pakkumise sellel nädalal. Aga sa pead kiiresti tegutsema, sest on ka teisi, kes seda kohta endale tahavad. Konkurents on suur. Näita neile, milleks sa võimeline oled ja ära maga oma häid võimalusi maha.


Tervis

Hea oleks, kui sa läheksid sporti tegema või hakkaksid lihtsalt rohkem liikuma. Tee midagi, mis sulle meeldib ning motiveeri ennast. Sport teeks su vaimsele ja füüsilisele tervisele praegu head. Ja sa võid enda üle uhke olla.

Kommentaare ei ole