{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

foto : unsplash / Tracy Adams      Kuu on Veevalaja märgis ...

foto : unsplash / Tracy Adams

 

 

 Kuu on Veevalaja märgis 26. detsembril ja võib tekitada pingeid sinu ja teiste vahel. Võib isegi juhtuda, et sa tahad korraga eraldada end teistest ja olla rohkem üksi või ainult nendega, kes on sinu jaoks tõesti tähtsad. Saturn on sinu märgiga opositsioonis juba teist aastat, alles järgmisel aastal see muutub. See peaks viima su õlgadelt suure murekoorma minema, mida sa oled liiga kaua kandnud. Jupiter Jäära märgis tekitab sinus suurema soovi vabaduse ja uute kogemuste järele. Merkuuri retrograad Kaljukitses aitab sul näha viimaste nädalate sündmusi teises valguses, eriti neid asju, mis puudutavad su tööasju. Üks suur muutus on sind ees ootamas järgmisel aastal. 


Armastus

Armastus on üks keeruline asi ja sina saad sellele veel ühe tõestuse sellel nädalal. Võib juhtuda, et sa ei saa enam oma kaaslasest aru, sa ei mõista teda ja sul on tunne nagu hakkaksite te teineteisest eemalduma. Võta rohkem aega iseendale ja oota paremad ajad ära. Kõik saab korda varsti. Kui sa oled vallaline, siis võid sa leida armastust sellel nädalal aga ainult tingimusel, et sa ei ava oma südant esimesele ettejuhtuvale. Sa oled paremat väärt. Võta aega iseendale, armastus ei ole enam kaugel.

 

 


Töö

See nädal peaks tooma su ellu midagi uut. Peale viimaseid pisut keerulisi ja pingelisi nädalaid, leiad sa oma motivatsiooni taas üle ja näitad neile, milleks sa võimeline oled. Sa lood ka uusi tutvusi ja saad seda, millest oled ammu igatsenud. Kõik muutub kergemaks ja palju lihtsamaks. 


Tervis

Mitte ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu tervise sektorit. Sellepärast ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada sellel nädalal, sa peaksid olema heas vormis ja tundma end hästi.

Kommentaare ei ole