{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

foto : unsplash / Josh Hild      Kuu on Kalade märgis 27 - ...

foto : unsplash / Josh Hild

 

 

 Kuu on Kalade märgis 27 - 28. detsembril ja toob su ellu natuke rahu. Merkuur hakkab retrograadselt liikula 29. detsembris ja toob sulle uusi ideid järgmiseks aastaks. Ära süüdista end selles, mis on juhtunud, ära nuta minevikku taga: mis on tehtud, see on tehtud. Katsu organiseerida oma nädalat paremini ja võta midagi ette, et su elus oleks vähem stressi. Kuu on Jäära märgis koos Jupiteriga nädalavahetusel ja selle tõttu peaks uue aasta alguse tulema väga hea. 

 

Armastus

Sul on võib-olla tekkinud tunne, et su kaaslane ei mõista sind üldse. Ja sellel nädalal otsustad sa asjad temaga selgeks rääkida. Ära ainult unusta, et sinul on ka oma osa selles loos ja selles, et teil on omavahel suhtlemisprobleemid. Ole kannatlik ja sa näed, et armastus võidab. Kui sa oled vallaline, siis võib-olla kohtud sa sellel nädalal oma suure armastusega.

 

 


Töö

Mitmed head võimalused tekivad töö juures sellel nädalal. Sa võid saada ka ühe väga hea pakkumise. Aga selle jaoks pead sa ka  ise natuke vaeva nägema ja õigel hetkel tegutsema. Heast õnnest üksi ei piisa.


Tervis

Saturn soovitab sul hoolitseda rohkem oma tervise eest ja saada aru, et ka sinul on piirid. Ära kurna oma organismi liigse söömisega ära, kuula oma keha ja ära söö ennast haigeks.


Kommentaare ei ole