{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

foto : unsplash / Jen P.      Kuu Veevalajas nädala alguses...

foto : unsplash / Jen P.

 

 

 Kuu Veevalajas nädala alguses võib sulle tuua ühe väga hea idee, mille tõttu terve su nädal võtab hoopis teise suuna. Kuu on Kalade märgis 27-28. detsembril ja selle tõttu võid sa kaotada selge mõistuse: see aga on märk sellest, et sa vajad kiiremas korras puhkust. Marss on sinu märgis juba 20. augustist saadik ja võib-olla selle tõttu ongi viimased kuud läinud linnukiirusel. Ära kurna ennast ära, sest uuel aastal on sinu jaoks varuks palju toredaid üllatusi, Jupiter Jäära märgis toob sulle aga õnne kõikides su ettevõtmistes. Ära torma liiga palju, Merkuuri retrograad on algamas 27. detsembril. Aeg on sinu liitlane: iga asi, omal ajal. 


Armastus

Neptuunil on oluline roll mängida sellel nädalal sinu armastuse sektoris. Ilmselt tead sa paremini, kui keegi teine, mida su partner tahab. Sa oled romantiline ja heas tujus. Kui sa oled vallaline, siis ära usalda ükskõik keda. Sa võid kohtuda õige inimesega aga võib-olla ei ole see esimene, keda sa sellel nädalal kohtad. Ole kannatlik ja arukas.

 

 


Töö

See nädal võib sulle tunduda eriti pikk. Ja võib tuua sulle pettumust ning illusioonide purunemist tänu Neptuunile sinu astroloogilises taevas. Õnneks lahenevad kõik su probleemid varsti ja sa võib taas tunda rõõmu tööl käimisest. Ära hakka ennast teistest eraldama ja unusta kõik oma eelarvamused. Isegi, kui sul on tunne, et kõik on sinu vastu, on see täiesti vale. 


Tervis

Ära lase väikestel probleemidel ja muredel üle pea kasvada. Kõik terviseprobleemid ei kao iseenesest. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja hoia ennast.

Kommentaare ei ole