{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

foto : unsplash / Annie Spratt      Kuu Veevalaja märgis es...

foto : unsplash / Annie Spratt

 

 

 Kuu Veevalaja märgis esmaspäeval võib tuua su ellu rohkem stressi. Õnneks unustad sa selle vahejuhtumis ruttu, sest sellel nädalal on sinu jaoks nii palju häid üllatusi varuks. Kuu on Kalade märgis 27-28. detsembril ja aitab sul paremini oma unistusi ellu viia. Kõik, mida sa tahad, on su käeulatuses. Merkuuri retrograad Kaljukitse märgis on algamas, see ei tähenda sugugi nagu peaksid sa nüüd tegema sammu tagasi oma elus, pigem tuleb sul õppida sellest, mida sa minevikus oled ära teinud. Jupiter Jäära märgis toob sulle aga lootust ja aitab sul oma plaane ellu viia. Kuu Jäära märgis paneb sellele nädalale ja aastale aga meeleoluka punkti ja aitab sul alustada uut aastat teadmisega, et paremad ajad on alles ees.


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis Jupiter toob sulle õnne armastuses sellel nädalal. Võib juhtuda, et elu viib su kokku just selle inimesega, keda sa oled nii kaua oodanud. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, on sind ees ootamas romantiline nädal.

 

 


Töö

Ka töö juures toovad planeedid sulle suuremat õnne. Su ideed meeldivad kõigile, su plaanid lähevad läbi.

 

Tervis

Võimalik, et sa ei tunne end praegusel hetkel kõige paremini, sa oled väsinud ja kurnatud. Katsu sellel nädalal rohkem puhata ja tee kõik, mis võimalik, et oma enesetunnet parandada. Kuula oma keha ja puhka rohkem. Ja ära muretse nii palju.

Kommentaare ei ole