{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

foto : unsplash / Alisa Anton     See nädal algab üsna häst...

foto : unsplash / Alisa Anton

 

 

See nädal algab üsna hästi, Kuu on Veevalaja märgis 26. detsembril ja soovitab sul mõtelda oma tuleviku peale. Tõenäoliselt on sind ees ootamas head uudised. Jupiter on sinuga ja selle tõttu võid sa tunda, et oled kõikvõimas. Ära liigse tormamise ja kiirustamisega ennast ainult ära väsita. 29. detsembril hakkab Merkuur retrograadselt liikuma Kaljukitse märgis ja võib puudutada sinu optimismi. Tahad sa seda või mitte aga sa pead oma asju paremini organiseerima. Kuu on Jääras 29-31. detsembrini ja aitab sul vana aastat ära saata nii hästi, kui võimalik.


Armastus

Veenus mõjutab sinu armastuse sektorit positiivselt. Kui sa oled vallaline, siis võid sa kohtuda kelle vastu, kellega sul tekib kohe tunne nagu tunneksid sa teda juba ammu. Kui sa oled kellegagi koos, siis toob elu sulle õnne, sa võid tunda, et iga päev on täis armastust ja rõõmu.

 

 


Töö

Sellel nädalal toovad planeedid sulle õnne tööasjades. Sinu muidu nii nõudlik ja autoritaarne ülemus võib näha sinus potentsiaali ja usaldada sulle ühe tähtsa projekti ellu viimise.

 

Tervis

Sa ei ole ilmselt sellel nädalal kõige paremas vormis ja see võib panna sind muretsema oma tervise pärast. Katsu paremini hoolitseda enda eest ja lõpeta muretsemine, stress ei ole tervisele hea.

Kommentaare ei ole