{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatega Lõvid üldse ei sobi?

foto  : unsplash / Elie Khoury     Igal sodiaagimärgil on o...

foto  : unsplash / Elie Khoury

 

 

Igal sodiaagimärgil on omad head ja halvad küljed. Ei ole nii, et üks on läbinisti halb ja teine ainult hea. Lõvi peetakse üldiselt sodiaagi kuningaks, ta on suure südamega, lahke ja energiline aga kõige selle juures ei maksa unustada, et ta on siiski kuningas. Ta on selline, et võib oma õukonna mõnikord täitsa ära väsitada. Sest talle meeldib üle kõige särada, laulda ja komplimente saada teiste poolt. Temaga on tore koos pidutseda aga tõsistest teemadest temaga rääkida ei ole alati lihtne. 

On neid, kellega Lõvi saab väga hästi läbi ja on neid, kellega ta ei sobi ühel või teisel põhjusel. Loe, kellega Lõvid läbi ei saa.


Kes on Lõvi suured sõbrad?

Lõvil on ka õigus oma isiklikele sõpradele. Üldiselt sobib ta hästi Amburiga. Mõlemad tulemärgid on samal lainel enamiku ajast. Nad on mõlemad optimistlikud, neile meeldib palju naerda ja igav ei hakka neil kunagi. Üheskoos võivad nad suuri asju korda saata ja teevad kõik, et muuta oma elu põnevamaks.

Sama kehtib ka Kaksikute ja Veevalaja kohta. Mõlemad veemärgid leiavad kohe ühise keele Lõviga. Neil on sama eluvaade ja arvamus. Nad tahavad elada lihtsalt niisama, ilma muretsemata homse päeva pärast, lõbutseda ja nautida elu. Nad võivad omavahel kõigest rääkida, nii filosoofiast, kui armastusest. Veevalaja ja Kaksikud hindavad kõrgelt sellist sõpra nagu Lõvi. Lõvi suudab neid mõlemaid motiveerida, samal ajal, kui Veevalaja ja Kaksikud muudavad Lõvi ambitsioonikamaks ja näitavad talle võimalusi. Veevalajal ja Kaksikutel on head ideed, Lõvi aga näitab neile, kuidas neid ellu rakendada. Võimatuid asju nende jaoks ei ole. 

 

 


Mis Lõvi ärritab? 

Lõvi on küll hea südamega aga ei maksa unustada, et ta on siiski kuningas. Katsu talle öelda, et ta on teinud vale otsuse või julge tema autoritaarsust küsimuse alla panna ja sa näed, kui ruttu ta sulle koha kätte näitab. Lõvi tahab, et teda austataks ja hinnataks. Kui sa pead seda üleliigseks, siis tema jaoks on see tähtis. Ta tahab olla kõiges kõige parem ja on valmis oma õiguste eest võitlema. Kui sa tahad teda ärritada, siis mängi temaga mõnda lauamängu ja kui ta peaks kaotama, siis sa võidki näha, kuidas ta oma pettumust varjata ei suuda.


Millistele tähemärkidele Lõvid ei meeldi? 

Kui Lõvi on endale midagi pähe võtnud, siis on raske panna teda meelt muutma. Lõvi on suvemärk, tema sünnipäev on suve keskel ja sellepärast talle ilmselt meeldibki särada ja silma paista. Samas võib ta olla ka natuke kangekaelne ja jonnakas. Kui asjad ei lähe tema ootuste kohaselt, võib ta ärrituda. 

Kaladega on tal raske ühist keelt leida. Hoolimata sellest, et nad mõlemad on loomingulised, on nad üsna erinevad. Kalad on samuti hea sündamega, rahulikud ja tahavad elada vaikselt, ilma kedagi häirimata. Lõvi tahab aga olla kogu aeg tegevuses, muuta oma otsuseid viimasel hetkel ja tunda rõõmu kõigest. Kaladel ja Lõvil on raske teineteisest aru saada. Üks on introvertne, teine vajab oma kuninglikku õukonda enda ümber.  Kui Lõvi on päikese märk, kellele meeldib särada, siis Kalad on pidevalt omas mullis ookeani sügavustes. Kalad on tundlikud, emotsionaalsed ja intuitiivsed. Lõvil on aga raske rääkida sellest, mis tal südamel on. Lõvi võib Kaladele tahtmatult hingehaavu tekitada, rikkudes teise vaimse tasakaalu ära. Kalad aga võivad tunda Lõviga, et neid ei mõisteta. Lõvil on aga raske Kaladest üldse aru saada, viimane on liiga rahulik, vaikne ja salapärane tema jaoks. Tülli nad omavahel just ei lähe aga pettumust võivad teineteisele valmistada küll.

 

 

Teine tähemärk, kellega suhe võib natuke keerulisemaks osutuda, on Sõnn. Sõnn on hästi pragmaatiline. Tema kuulab mõistuse häält, ilmselt võibki teda pidada kõige mõistlikumaks sodiaagimärgiks. Lõvi võib aga tunda end Sõnniga koos olles, et ta on lõksus ja ei saa ei edasi ega tagasi. Lõvile Sõnni liiga rahulik loomus üldse ei sobi. Talle võib tunduda nagu ei kõigutaks Sõnni miski. Sõnn üritab talle selgeks teha, et enne tegutsemist tuleb kõik korralikult läbi kaaluda, et hoida suuremaid probleeme ära, Lõvi aga väsitavad sellised küsimused, millel ta ei näe mõtet, sest tema tahab kohe tegutseda. Ja teisest küljest on Lõvi tormakus ja teistsugune eluviis Sõnni jaoks kurnavad. Lõvi võib varahommikuni pidutseda väljas, Sõnn aga eelistab rahulikult kodus teleka ees midagi head süüa ja heita vara magama (et järgmisel päeval vormis olla). Seega võib nende omavaheline suhe osutuda üsna keeruliseks. Neil on raske läbi saada, eriti siis, kui tuleb langetada mingi otsus. Kui nad peaksid aga tülli minema, siis ei tule sellest midagi head välja, sest kumbi neist pole valmis tegema esimest sammu selleks, et lepitust otsida.  



 

Miks sa ei tohi kõike uskuda, mida sa loed horoskoopide ja omavahelise sobivuse kohta? 

Võib ju täiesti juhtuda, et sa oled sündinud Lõvi märgis ja su parim sõber on Sõnn. Seega ilmselt arvad sa nüüd, et horoskoobid valetavad. Ainult, et sa ei tohiks ära unustada, et astroloogia ei ole mingi täppisteadus juba selle tõttu, et tegemist pole üldse mingi teaduseharuga. Seega ei tohiks neid teooriaid võtta liiga tõsiselt. 

Samuti tuleb arvesse võtta ka astroloogilist sünnikaarti. Horoskoope lugedes oleme me harjunud vaatama ainult oma päikesemärki, astroloogiline sünnikaart hõlmab aga enda alla palju rohkem, lisaks päikesemärgile on tähtis teada ka oma kuu- ja tõusumärki ning suhete sobivuses tuleb vaadata ka Merkuuri asendit sünni ajal. Sellepärast võibki juhtuda, et sa oled Lõvi aga ei ole kunagi tundnud soovi särada. Ja lisaks kõigele tuleb jätta ka juhusele natuke ruumi. Kõik sõltub ju suurel määral ka sellest, kus inimene on kasvanud, millised on olnud tema suhted ja elukogemused. Kui sa oled Lõvi ja su parim sõber on sündinud Kalade märgis, siis ära lõpeta temaga kohe peale selle artikli lugemist suhteid. Selle asemel kutsu ta kohvi jooma ja ütle, kui tänulik sa oled, et ta su elus on.

 

Kommentaare ei ole