{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja detsembrikuu horoskoop

foto : unsplash / Element5 Digital      Veevalajal on põhju...

foto : unsplash / Element5 Digital

 

 

 Veevalajal on põhjust olla kannatamatu, sest Jupiter on jõudmas Jäära märki ja toob talle palju häid uudiseid. Mõned muutused võivad tekkida, mis on seotud võib-olla töökoha vahetusega. 

 

Armastus - aastalõpu kokkuvõte

Aeg on teha selle aasta kokkuvõte. Muretseda pole aga vaja, sest midagi halba teda ees ootamas ei ole. Ilmselt katsub ta ainult selgusele jõuda, millises punktis ta võis eksida ja mida ta võiks järgmisel aastal paremini teha. Ãœhest sõprusest võib kasvada välja midagi enamat. Ka töö juures võib aset leida üks unustamatu kohtumine. Kui ta on aga juba paarisuhtes, siis tuleks meeles pidada, et kõige tähtsam on alati rääkida nii sellest, mis on korras, kui ka sellest, mida tuleks paremini teha. 

 

 


Töö - muutused tekivad

Mõned muutused võivad aset leida selle aasta lõpus töö juures. Jupiter on tagasi Jäära märgis ja peaks Veevalajale head õnne kaasa tooma. Head võimalused võivad tekkida, hea oleks, kui ta haaraks neist õigel hetkel kinni ja tegutseks kiirelt. 


Raha - kõik ei ole kuld, mis hiilgab

Rahaasjades ei tohiks midagi märkimisväärset juhtuda, kui mitte arvestada suuremaid väljaminekuid, ilma milleta aastalõpupühi kohe kuidagi ette ei kujuta. Lohutagu ta end sellega, et järgmisel aastal avanevad uued võimalused oma majandusliku seisu parandamiseks.  


Tervis - muutlik

Veevalaja peaks hoolitsema rohkem oma tervise eest, mis on üsna kõikuv detsembris. Hea oleks, kui ta võtaks aega natuke maha ja puhkaks oma tervise pärast.


Kommentaare ei ole