{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära detsembrikuu horoskoop

foto : unsplash / Element Digital      Lõpuks ometi on see ...

foto : unsplash / Element Digital

 

 

 Lõpuks ometi on see aasta, mis oli täis erinevaid väljakutseid, kogemusi ning isiklikke võite, läbi saamas. Marsi lapsuke võib endaga rahul olla ning võtta detsembris puhkust. Jääral pole selle vastu midagi, et see aasta on läbi saamas, sest ta teab, et uus aasta toob talle uusi võimalusi. Ja Jäär on kindel, et järgmine aasta tuleb palju parem, kui eelmine.


Armastus - meeleolukad jõulupühad

Jäär jaoks muutub elu küll mänguliselt lihtsaks. Uraani ja Merkuuri trigoon toob talle ikka veel head õnne kaasa. Ta ei jäta kedagi ükskõikseks ning tõmbab paljude üksikute südamete tähelepanu. Tõenäoliselt ei ole ta üksi enam, kui on aeg kingitusi avada. Kui ta on aga juba kellegagi koos, siis aitab see kuu tal oma suhet paremaks muuta. 

 


Töö - strateegia

Täiskuu Kaksikutes muudab Jäära ambitsioonikamaks aga see pole veel kõik. Marss on sekkumas ja näitab Jäärale tema tõelist potentsiaali. Jäär hakkab koostama strateegilist plaani, mis aitab tal järgmisel aastal edu saavutada. Jupiter on jõudmas Jäära märki ja toob talle õnne kõikides ettevõtmistes. Detsember on hea kuu, et panna paika tegevuskava ning uued eesmärgid, mida järgmisel aastal ellu viia. 


Raha - ohtlikud suhted

Jäära suhe ei ole just kõige parem rahaga, pigem on alati konfliktide oht. Kuu algus võib tulla üsna delikaatne saabuvate pühade tõttu. Kuidas ka ei ole, Jäär võib kindel olla, et Merkuur teda hätta ei jäta.


Tervis - heas vormis

Jäär on rõõmus, ainult natuke väsinud. Marsi retrograad võib tekitada kerget masendust. Aga see ei takista tal nautida aastalõpupühi nii nagu peab.

Kommentaare ei ole