{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni detsembrikuu horoskoop

foto : unsplash / Element5 Digital      Kuhu meie Sõnnike k...

foto : unsplash / Element5 Digital

 

 

 Kuhu meie Sõnnike küll on kadunud? Detsembrikuul on tema jaoks varuks palju uut aga pole kindel, kas Sõnn seda üldse hindab.  

Sõnn on muidu küll nii kindla ja rahuliku loomusega aga detsembris tunneb ta end imelikult. Mõned tähemärgid teevad aasta lõpus kokkuvõtet möödunud aastast, teised hoolitsevad oma lähedaste eest. Või siis hakkavad pidutsema nii, et maa must. Sõnn tunneb aga, et ta on sellest kõigest eemal. Tema eelistab elada oma harjumuspärast elu edasi. 


Armastus - väikesed kriisid

Eraelus ei lähe kõik Sõnni plaanide kohaselt. Ja tuleb tõtt tunnistada: Sõnnike on ka ise halvas tujus. Kõik muutused, mis ta ümber aset leiavad, rikuvad ta tuju ära ja häirivad ta hingerahu. Ta eelistab seega võtta aega iseendale. Kui see väike paus teeb talle head, siis seda parem aga üksindus võib natuke haiget teha. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest Maamärk ei kao igaveseks, tegemist on ainult väikese ja mööduva kriisiga. Kui ta on aga juba kellegagi koos, peaks detsembrikuu tulema natuke rõõmsam. Hoolimata Veenusest Kaljukitses, aitavad kõik muutused muuta ta suhet kaaslasega hoopis tugevamaks. Sõnn võib kindel olla, et ta kaaslane teda toetab alati. 

 

>

Töö - maavärin

Ka töö juures valitseb üsna delikaatne õhkkond. Mitmed muutused võivad aset leida ja Sõnnile ei meeldi see sugugi. Veenuse lapsuke kardab natuke seda, millega see kõik võib lõppeda ja millised tagajärjed sellel on. Veelgi enam, Merkuuri retrograad ei too talle hingerahu tagasi. Õnneks ei avalda see mingit mõju tema töö kvaliteedis. Teda hinnatakse, temast peetakse lugu ja järgmine aasta toob talle teenitud tasu. 


Raha - kiusatus

Aaastalõpupühad ja hinge närvi muserdus panevad teda suuremaid kulutusi tegema. Ta ei suuda kiusatustele vastu panna. Planeedid valvavad õnneks tema üle.


Tervis - tujulangus

Detsember ei tule just kõige parem Sõnni jaoks. Tuju ei ole kohe üldse. Õnneks toetavad sõbrad ja  lähedased teda ning parandavad ta enesetunnet. Pühad tulevad ilusad, kõik muu tuleb hiljem.

Kommentaare ei ole