{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute detsembrikuu horoskoop

foto : unsplash / Erwan Hesry      Kaksikute esindajatele e...

foto : unsplash / Erwan Hesry

 

 

 Kaksikute esindajatele ei paku mingit huvi veeta kogu oma detsembrikuu diivanil sooja teki all, ta lausa pakatab energiast ja on teotahet täis. Puhkamiseks pole aega. Ta on otsustanud nautida iga hetke selle aasta viimasest kuust.


Armastus - tahaks natuke romantikat...

Kummalisel kombel on tema mõtted romantilisel lainel selle aasta detsembrikuus. Veenus Kaljukitses näitab talle, et mõnikord on hea, kui sul on üks kindel inimene kõrval. Ja Kaksikute esindaja võtab nõuannet kuulda ning sukeldub elumerre oma teistpoolt otsima. Pettuda tal ei tule, sest üks ilus kohtumine võib päriselt ka aset leida. Ta peab lihtsalt heast võimalusest kinni haarama. Kui ta on aga juba paarisuhtes, siis peaks teda ees ootama üsna hea kuu. Miks mitte teha suuremaid tulevikuplaane? 

 

 


Töö - võitleja vaim

Jupiter Jääras võib tuua ta teele takistusi ent Kaksik pühib kõik oma probleemid teelt nagu midagi poleks olnud. Ta on detsembris veelgi ettenägelikum, targem ja otsusekindlam. Ta teab, mida ta tahab ja viib oma plaanid ellu. Tänu Merkuurile läheb kõik hästi. Pühad võivad oodata, peaasi, et ta saab oma tööd ja toimetused tehtud. 


Raha - mida ei ole, seda ei ole

Aastalõpp on kulukas, Kaksik pole aga suur säästja ja selle tõttu võib selle aasta lõpp tulla üsna delikaatne. 

 

Tervis - ettevaatust! 

Kaksik ei püsi pudelis ka paigal, ta ei võta isegi aega puhkamiseks. Hea oleks, kui ta end päris ära ei kurnaks aasta lõpus. 



Kommentaare ei ole