{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi detsembrikuu horoskoop

foto : unsplash / Josh Harrison      Hea ja tundlik Vähk ei...

foto : unsplash / Josh Harrison

 

 

 Hea ja tundlik Vähk ei ole see, kes hakkab varahommikuni pidutsema aastavahetusel. Tema ei oota ka kannatamatult aastavahetuse pidustusi. Samuti ei mõtle ta ka läinud aasta peale ega hakka spekuleerima tuleviku peale mõteldes. Ta on lihtsalt õnnelik ja muretu. Mingeid probleeme pole ette näha, miks ta peab siis hakkama oma elu vaevama? 


Armastus - imed hakkavad juhtuma

Vähi elurõõmu on tunda peatselt tema armuelus. Kuu kallis lapsuke on nii armas, hea ja tore, et kõigi süda sulab teda nähes. Tänu täiskuule Kaksikutes on Vähk palju järeleandlikum ning mõistvam. Ka temal võivad ju olla mõned puudused, kas pole nii? Kui ta on juba kellegagi koos, tuleb eelseisev tal piisavalt romantiline. 

 


Töö - puhkusetuuled hakkavad puhuma

Töö juures peaks valitsema rahulik õhkkond aasta viimasel kuul. Merkuur ja Veenus Kaljukitses piiravad tegevusvälja aga Vähi jaoks see probleeme ei tekita. Vähk mõtleb hoopis sellele, kuidas ta lähedaste seltsis jõule mööda saadab. Tema unistab hoopis teenitud puhkusest.


Raha - hea uudis? 

Merkuur toob Vähile rahaõnne kaasa. Vähk on õnnelik, et võib hoolitseda nii hästi, kui võimalik kõikide oma lähedaste eest ega pea muretsema rahaaasjade pärast. Võib ka juhtuda, et aasta viimane kuu toob talle rohkem raha sisse. 


Tervis - põhjust on rõõmustamiseks

Marsi retrograad ei puuduta Vähi tervist. Kuu kallis laps on rõõmus ja õnnelik. Tema õnn on aga nakkav. Nii tema vaimne, kui füüsiline tervis on korras.


Kommentaare ei ole