{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi detsembrikuu horoskoop

  foto : unsplash / Aaron Burden   Kellel on aega aasta vii...

 

foto : unsplash / Aaron Burden

 

Kellel on aega aasta viimasel kuul puhkamiseks? Igatahes mitte Lõvil, kes tahab alati rohkem ära teha. 

 

Armastus - õhus on armastust

Armuasjad peaksid olema heas korras detsembrikuus. Tänu Merkuurile Kaljukitses, peaks Lõvi end üsna hästi tundma ja on valmis vallutama kogu maailma. Vähemalt kõiki vallalisi südameid. Päikese lemmiklaps läheb laia maailma suurt õnne otsima ega jäta kedagi ükskõikseks. Detsembrikuu teises pooles võib otsustav kohtumine aset leida. Kui ta on juba paarisuhtes, siis peaks läbisaamine kaaslasega olema hea.

 

 


Töö - higi ja vaevaga

Lõvi on otsustanud kõik oma plaanid ellu viia ja miski ei peata teda. Marss Kaksikutes motiveerib teda. Seega näeb ta vaeva ja teeb tööd oma eesmärkide nimel ja selleks, et kindlustada oma positsiooni. Uus aasta on saabumas ja Lõvil on suured ootused järgmiseks aastaks. Planeedid toetavad teda ja Lõvi ei karda ei väsimust ega läbikukkumist. 

 

Raha - ettevaatlikus on tarkuse ema

Detsembrikuu ei tule just kõige parem, eriti sellepärast, et Lõvi pole kunagi silma paistnud oma kokkuhoidliku loomu poolest. Ja oma raha ei oska ta ka hoida. Marss Kaksikutes innustab teda rohkem kulutama. 

 

Tervis - ära kurna ennast ära 

Isegi, kui Lõvi enesetunne on hea, ei ole kindel, kas ta ikka ise heas vormis on. Marsi retrograad võtab temalt energiat ära ja selle tõttu võib ta tunda suuremat väsimust. 


 

 


Kommentaare ei ole