{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi detsembrikuu horoskoop

foto : unsplash / Stephan H      Meie kallist Neitsit on ee...

foto : unsplash / Stephan H

 

 

 Meie kallist Neitsit on ees ootamas natuke kaootiline detsembrikuu. Planeetidel on praegu kibekiire suurpuhastus käsil, et valmistuda uueks aastaks ja see võib Neitsi elu natukene raputada. Neitsi on muidu oma loomult üsna leplik ja kodulembene, talvel võib ta end aga tunda kaunis segadusse aetuna. 


Armastus - kõik või mitte midagi

Merkuur Kaljukitses tekitab Neitsikese armuellu parajat segadust. Neitsi elu on tavaliselt nii hästi organiseeritud, nüüd ei jää tal muud üle, kui tuleb muutustega leppida. Mitmed ootamatud takistused võivad tekkida ning armastus kannatab kõige rohkem selle kõige all. Romantika tegemiseks ei ole üldse aega ega tahtmist. Merkuuri kaitsealune võib end tunda detsembris närvilisemana ja olla tujukam. Ilmselt ei tõmba see kedagi tema poole. Ja kui ta on juba kellegagi koos, siis on ta täpselt sama halvas tujus. Selle tõttu võivad tekkida esimesed kahtlused, mis võivad ta suhte ohtu panna. 

 

 


Töö - tormituuled

Töö juures valitsev õhkkond ei ole just kõige parem. Mitmed ebakõlad ja arusaamatused võivad aset leida, planeedid tekitavad suurt segadust Neitsi plaanides. Tavaliselt on ta hästi praktilise mõtlemisega ega lase end kergesti endast välja viia, nüüd aga võtab kõike liiga isiklikult. Päike toob talle häid võimalusi õnneks. Tähtis on mitte lootust kaotada ja jääda igas olukorras rahulikuks. Tormid mööduvad varsti.


Raha - rahaasjad on hoitud

Mis puutub rahaasjadesse, peaks kõik minema enam-vähem hästi. Mõned head investeerimisvõimalused võivad tekkida.


Tervis - energiat on vähe

Neitsi võib detsembris tunda suurt väsimust. Igapäevaelu probleemid mõjuvad kurnavalt. Selleks, et end paremini tunda, peab ta puhkama ja võtma aega iseenda jaoks. Noorkuu Kaljukitses teeb talle aga palju head.

Kommentaare ei ole