{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude detsembrikuu horoskoop

foto : unsplash / Chad Madden      Kaalude esindaja on tubl...

foto : unsplash / Chad Madden

 

 

 Kaalude esindaja on tubli ja eeskujulik detsembris. Talv paneb teda suuremast seltskonnaelust eemale tõmbuma ning mõtlema oma elu üle järele. Aastalõpp on väga hea selleks, et panna paika järgmise aasta eesmärgid ja püüdlused.


Armastus - kus see õige inimene siis on? 

Jõulukuu paneb unistama. Kaalude esindaja ei pääse samuti selle käest. Veenus ja Merkuur Kaljukitses panevad teda tegutsema selle nimel, et leida oma ellu see õige inimene. Ãœkskõik keda ta siiski ka ei taha. Ta ootab seda õiget inimest. Veenuse lapsuke võib aga olla muretu, sest planeetidel on talle ilusaid üllatusi varuks. Võib-olla ei olegi suur armastus enam nii kaugel. Ja kui ta on juba kellegagi koos, siis on detsember ideaalne selleks, et lahendada kõik oma probleemid ja erimeelsused ära ning teha uusi plaane, mis aitavad muuta omavahelist suhet veelgi paremaks. 

 

 


Töö - puhkus kuluks ära

Töö juures peaks õhkkond olema detsemberis rahulik ja ilma suuremate vahejuhtumiteta. Kaalude esindaja on natuke kannatamatu, sest ta tahab viia oma plaanid ellu aga praegu ei ole ilmselt kõige õigem aeg. Võib juhtuda, et mõned viivitused tekivad. Õnneks võib Kaalude esindaja kindel olla, et Marss teda toetab ja annab talle jõudu, stimuleerides ta võimeid. Kõik probleemid kaovad tasapisi ja miski ei peata Kaalusid enam. 


Raha - kõik läheb hästi

Pühadeaeg ei ole kõige parem säästude tegemiseks. Sellest hoolimata on Merkuur Kaljukitses siin ja aitab Kaaludel mõistlikuks jääda. Ãœhtegi probleemi ei tohiks ette tulla. 


Tervis - tähtis on lõunauinakut teha

Kaalude esindaja võib tunda väsimust aasta viimasel kuul. Kuni 12. jaanuarini 2023. on Marss retrograadis ja tema mõju tunnevad just Kaalud kõige rohkem oma tervise peal. Õnneks ei kannata tema tuju selle all.


Kommentaare ei ole