{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi detsembrikuu horoskoop

foto : unsplash / Jonathan Meyer   Detsember tuleb Amburi ja...

foto : unsplash / Jonathan Meyer

 

Detsember tuleb Amburi jaoks üsna keskmine, pigem rahulik. Tormakas ja üdini optimistlik Ambur on endast kõik andnud viimastel kuudel ja vajab nüüd kiiresti puhkust lähedaste ja sõprade ringis.


Armastus - probleeme ei ole ette näha

Detsembrikuu tuleb ilma suuremate probleemideta. Täiskuu Kaksikute paneb Amburi särama ja muudab ta vastupandamatuks. Jupiteri kallis lapsuke võib tunda rõõmu uute kohtumiste üle, isegi, kui ta spetsiaalselt kedagi ei otsi oma ellu. Ta kohaneb aga kõige ja kõigiga võimalikult hästi. Kui ta on aga juba paarisuhtes, siis kaovad kõik arusaamatused ja erimeelsused. Ambur naudib oma pereelu ja on lihtsalt õnnelik. 

 

 


Töö - puhkust on vaja kiiremas korras

Töö juures on Ambur detsembris natuke hajameelsem. Ta mõtted on juba aastavahetuse juures, kaugel eemal tööasjadest. Neptuuni retrograad ei aita ka kaasa siin. Mõned arusaamatused võivad tekkida aga ei midagi tõsist. Selline periood ei kesta õnneks kaua ja on mööduv, juba mõne aja pärast on Ambur taas head energiat ja motivatsiooni täis. 


Raha - head üllatused

Jupiter Jäära märgis paneb Amburi rahaasjad lausa särama, sest Ambur on Jupiteri lemmik. Ambur on kindlalt otsustanud mitte kallite inimeste arvelt kokku hoida. Väike rahaingel peaks talle detsembris raha juurde tooma, seega ei saa liigsed kulutused talle ka halba teha. 


Tervis - energiat jätkub

Marsi retrograad Amburile terviseprobleeme kaasa ei too, tänu sellele peaks Ambur olema heas tujus ja vormis. Aga ta vajab puhkust ja on selle täiesti ära teeninud.

Kommentaare ei ole