{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni detsembrikuu horoskoop

  foto : unsplash / Sweta Meininger    Planeetide seis on a...

 

foto : unsplash / Sweta Meininger


 

 Planeetide seis on aasta viimasel kuul üsna hea meie kalli Skorpioni jaoks. 

 

Armastus

Rahulolematuseks pole vähimatki põhjust. Veenus on jõudmas Kaljukitse märki detsembri kahel esimesel nädalal ja tänu sellele on Skorpion palju mõistvam ja hoolivam. Kui ta on veel vallaline, siis muutub ta avatumaks teiste vastu. Võib-olla kohtub ta just sellel kuul õige inimesega, keda ta nii kaua oodanud on. Kui ta on juba kellegagi koos, siis peaks omavaheline suhe olema väga hea. 


Töö

Töö juures peaks valitsema üsna hea õhkkond. Skorpion viib aasta lõpuks oma plaanid ellu. Merkuur Kaljukitses toetab teda, tänu sellele on ta ambitsioonikam ja ettenägelikum. Ta hakkab juba plaane tegema järgmiseks aastaks. 

 

 


Raha

Skorpionile meeldib teha kingitusi neile, keda ta armastab ja kes on talle kallid, isegi, kui selle jaoks peab ta palju kulutama. Ilmselt tuleb selle aasta lõpp just selline ja Skorpion on kingituste tegemise lainel. Neptuun soovitab tal siiski natuke järele mõtelda ja mitte tormata liiga ruttu. Piira oma kulutusi natuke, Skorpion.

 

Tervis

Detsembris peaks Skorpion olema heas tujus, ainult natuke väsinud, Marsi retrograad annab endast tunda. Midagi tõsist karta ei ole vaja, väike lõunauinak ja pärast on jälle kõik korras. 


Kommentaare ei ole