{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade detsembrikuu horoskoop

foto : unsplash / Marina      Kalade esindaja tahab teha om...

foto : unsplash / Marina

 

 

 Kalade esindaja tahab teha oma kohta siin maailmas, leida inimesi, kes teda mõistavad, teda ja tema hingeelu. Kõige tähtsam on siiski hoolitseda ka ise enda  ja oma  lähedaste eest, et hoida ära võimalikke pingeid. Jupiter on lahkumas Kalade märgist aga teeb talle enne minekut ilusa kingituse. Ka Merkuuril ja Veenusel on häid üllatusi Kaladele varuks.


Armastus

Minevik võib taas ennast meelde tuletada. Vallaline Kala aga võib kohtuda sellega, keda ta on nii kaua oodanud. Kui pilgud kohtuvad, siis ta teab, et on leidnud õige inimese, kelle kõrvale ta jääb igaveseks. Jupiter hoolitseb, et kõik läheks võimalikul hästi. Kui ta on aga juba kellegagi koos, siis Veenuse sisenemine Kaljukitse märki aitab tal oma paarisuhet muuta tugevamaks ja paremaks. Kuu teine pool peaks tulema sündmusterohke ja emotsionaalne.

 

 

Töö

Detsembri algus ei tule Kala jaoks just kõige parem, sest Merkuuri ja Veenuse duo Amburis on konfliktis Päikesega. Kiired ajad on Kala ees ootamas töö juures. Võib ka juhtuda, et talle ei räägita tõtt ühe asja kohta või siis viivitatakse meelega. Õnneks tuleb Jupiter Kaladele appi ja aitab tal oma huvide eest seista ning oma õigusi kaitsta. Merkuur ja Veenus jõuavad Kaljukitse kuu keskel ja tänu sellele peaksid kõik probleemid kaduma. Kalade kuulsus muudkui kasvab. Jupiter toob talle häid võimalusi.

 

Raha  

Jupiter toob Kaladele ka rahaõnne kaasa ja see on just see, mida ta praegu hädasti vajab enne suuri pühi.


Tervis

Ãœldiselt peaks kõik hästi minema, planeetide mõju on pigem positiivne ja tänu sellele on Kalade tuju hea. 




Kommentaare ei ole