{ads}

HIDE

Viimased

latest

Piht saledaks ehk nipid, mis aitavad sul kõhurasvast vabaneda

Foto : unsplash / Lindsay Henwood    Iga naine on ilus just ...

Foto : unsplash / Lindsay Henwood

 

 Iga naine on ilus just sellisena nagu ta on. Kui inimene tahab aga saledaks saada, siis on mõned nipid, mis teda selle juures aitavad. Sageli arvatakse, et selleks, et saledaks saada, tuleb ennast näljutada. Tegelikult see aga nii ei ole. Küll aga on toitumisel suur roll selle juures, kui kiire või aeglane on sinu ainevahetus. Ja aeglane ning väsinud ainevahetus on see, mis takistab sul kaalust alla saada. Selleks, et oma ainevahetust kiiremaks muuta, on mõned nipid, mida sa pead igapäevaselt kasutusele võtma.

 

Kõnni palju jalgsi

Isegi, kui sulle ei meeldi ja sul pole aega spordiga tegeleda, siis piisab ainult paarist harjutusest, et turgutada oma ainevahetust ning põletada rohkem rasva. Selleks, et veelgi rohkem kaloreid põletada iga päev ning vabaneda oma rasvapolstrist, käi iga päev 10 000 sammu.

 

Maga korralikult

Su keha vajab puhkust taastumiseks. Ja selle jaoks on kõige parem magada korralikult, mitte liiga vähe ega liiga palju. Hea uni aitab kaasa ainevahetuse paremale tööle ning samuti põletada rohkem rasva puhkeajal. 

 

 

 

Võta probiootikume

Nagu sa tead, aitavad just probiootikumid tugevdada imuunsust ning taastada soolefloorat. See aga muudab kiiremaks ka ainevahetuse töö, parandades seeläbi seedimist.


Söö palju aedvilju

Pitsa söömine iga õhtu ei aita sul kõhurasvast vabaneda, seda aga tead sa juba niigi. Selleks, et oma seedimine korda saada ning vööümbermõõtu vähendada, pead sa sööma rohkem kiudainerikast toitu. Ja kiudaineid saad sa just aedviljadest. Kiudained aitavad parandada seedimist, muuta ainevahetust kiiremaks ning vabastavad su keha samal ajal mürkainetest.

 

Hinga

Kuidas tuleb õieti hingata? Nii, et tõmbad kõhu sisse iga kord, kui sa sisse hingad. Nii paned sa ka kõhulihased tööle.

 

 

 

Söö kindlatel kellaaegadel

Sunni ennast sööma alati samadel kellaaegadel. Ka see aitab kaasa ainevahetuse kiiremaks muutmisele. 

 

Tee plank-seisu

Pole paremat harjutust plank-seisust, mis töötaks nii paljusid erinevaid lihasgruppe samaaegselt. Selleks, et saledat pihta saada, tee plank-seisu 3 korda nädalas.

 

Joo köömneteed

Köömne-, apteegitilli- või aedkoriandritee on seedimist parandava toimega.  


Masseeri oma kõhtu

Masseeri oma kõhtu, nii vabaned sa kiiremini kõhurasvast ja sangadest.

 

 

 

 


 

 



 

 

 

 

 

Kommentaare ei ole