{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on kõige rahulikuma ja kõige ägedama loomusega tähemärgid (edetabel)

foto : unsplash / Milan Popovic   Osad tähemärgid ägestuvad ...

foto : unsplash / Milan Popovic

 

Osad tähemärgid ägestuvad oma hinges ega näita teistele midagi välja, teised aga tõstavad kohe häält, kui midagi neile ei meeldi. Millised on horoskoobi kõige rahulikumad ja kõige ägedama loomuga tähemärgid? 

Kui sa otsid õigustust oma ägedale iseloomule või oled sa selline, et suudad rahulikuks jääda ka kõige kriitilisemas situatsioonis ja sind huvitab, miks sa selline oled, siis oled sa õiges kohas. Isegi, kui igal sodiaagimärgil on oma passiivne ja aktiivne külg, siis osad märgid ei peta. 

 

Alustame siis kõige rahulikematest tähemärkidest.


1. Kaljukits

Tunnista ausalt, kas sa oled näinud kunagi ühtegi Kaljukitse, kes on endast täiesti väljas? Ei ole. Meie ka mitte. Kaljukits jääb igas olukorras rahulikuks ja kindlaks, ta ei reageeri kunagi liiga tuliselt. Ta ei näita kunagi oma emotsioone välja. Kaljukits eelistab palju rohkem ise oma stressiga toime tulla ja tuleb sinuga rääkima alles siis, kui ta ennast on kogunud.

2. Kalad

Kaladele meeldib palju mõtelda ja mõtiskleda. Ning puhata. Ja võtta asju rahulikult. Kalad on viimased sodiaagimärkide seas ja selle tõttu peetakse neid sodiaagi targemateks ja arukamateks. Ja võib-olla see natuke ongi nii ehkki Kalad sarnanevad rohkem hipidele oma tarkuselt. 

3. Sõnn

Selle jaoks, et Sõnni rahu rikkuda, on ikka palju vaja. Jah, ta võib mõtelda oma peas ikka ja jälle sellele, mis juhtus aga ta lihtsalt ei näita oma tundeid välja ja eelistab ise oma probleemidega hakkama saada. 

 

 

4. Veevalaja

Veevalajal on erakordselt hea oskus lülitada end teistega ühele lainele ja vajaduse korral lülitada end välja sama lihtsalt nagu midagi poleks olnud. Veevalaja lihtsalt ei viitsi muretseda asjade pärast, mis pole seda väärt, tal on muudki tegemist ja palju tähtsamaid asju ajada. Ta oskab olla üle. Ja see on hindamatu oskus. Milleks stressata? Ta lihtsalt vaatab kõrvalt ja laseb oma elukaaslasel üksi vaielda ning alles siis, kui teine on maha rahunenud, ütleb ta, mida ta sellest loost tegelikult arvab.

5. Kaalud

Kaalude esindaja ei näe isegi mõtet, miks iga väikese asja pärast endast välja minna. Ta hoiab oma head nime, tal on Instagramis palju jälgijaid ja ta ei saa oma mainet maha teha. Ta teab, et kui ta peaks tegema väiksemagi vale sammu, läheb see talle endale kalliks maksma. Seega jääb ta rahulikuks ja hoiab konfliktidest eemale. 

6. Neitsi

Neitsi varjab väga hästi oma tõelisi tundeid. Mõnikord võib küll tunduda, et ta ei lase ennast mitte millestki häirida ja on vana rahu ise. Tegelikult aga võib ta vajadusel ägestuda õige ruttu. Aga ta kasutab oma tahtejõudu, mis aitab tal varjata oma tundeid. 

7. Lõvi

Kui temalt küsida, siis vastab ta, et ägestub ainult siis, kui keegi on teda endast välja suutnud viia. Tegelikult ei taha Lõvi näidata oma tundeid välja. Aga ta võib ärrituda Monopoly mängides, ebaõiglust nähes, jalgpalli vaadates või karaoket lauldes.

 

 

8. Vähk

Kui Vähk ei maga (aga Vähk magab palju), siis löövad tal tavaliselt emotsioonid tihti üle pea. Ja see kurnab ta täiesti ära. Sellepärast ta peabki palju magama. Ärkveloleku ajal valmistab ta köögis kooki, valades samal ajal rohkelt pisaraid. 

9. Skorpion

Kas see üllatab sind? Ilmselt sellepärast, et Skorpion teeskleb pealtnäha, mängides rahulikku inimest. Teda on vaevu kuulda ja kui temalt küsida, siis ei taha ta end segada mitte millegagi. Tegelikult seob ta end emotsionaalselt kõigega ja võtab kõike südamesse. Ta on ääretult tundlik. 

10. Ambur

Ambur keeb tihti üle. Ta liialdab tihti kõigega, nii ka oma tunnetega, ta lihtsalt ei suuda end vaos hoida. Nii rõõmu, kui mure puhul näitab ta oma tundeid välja, hoidmata end sugugi tagasi. 

11. Kaksikud

Kaksikute esindaja on sama suur stressaja nagu Neitsi ainult, et Kaksikutega on see lugu, et nad ei püsi paigal. Kui Ambur tahab liikuda selleks, et rahuneda, siis Kaksik tahab rääkida. 

12. Jäär

Otse loomulikult on Jäär sodiaagimärkide seas kõige ägedama loomuga tähemärk. Ta isegi ei tea, mida tähendab rahu ja zen-olek. Tal lihtsalt on nii palju energiat, et ta ei suuda kunagi võtta midagi rahulikult.


Kommentaare ei ole