{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 23. november

  ...

 

foto : unsplash / Ruth Georgiev

Jäär

Kuu opositsioon Uraaniga viitab ühele viivitusele või plaanide muutusele, mis sinu tahtest ei sõltu. Noorkuu Amburi märgis 


Sõnn

Kuu on opositsioonis Uraaniga sinu märgis ja


Kaksikud

Täna öösel on taevas noorkuu ja koos sellega on tervelt 4 planeeti otse sinu märgi vastas. Võib juhtuda, et sulle tehakse üks pakkumine, millest oleks kahju ära öelda. Noorkuu soovitab sul teha oma elus uus algus ja olla edaspidi optimistlikum ja ambitsioonikam. 

 

 


Vähk

Kuu saadab sulle head energiat tänasesse päeva. 

 

Lõvi

Noorkuu Amburis 


Neitsi

Noorkuu Amburis võib tekitada sinu elus segadust ja panna sind kahtlema paljudes asjades.

 

 


Kaalud

Täna öösel on taevas noorkuu Amburi märgis, kui sa paned oma soovid ja igatsused paberile kirja, võid sa kindel olla, et Kuu energia teeb kõik, et need täituksid. Ära unusta ka olla parem kõikide vastu, keda sa täna kohtad.

Skorpion

Kuu liigub täna sinu märgist edasi Amburisse ja paneb sind mõtlema rohkem minevikuga seotud asjade peale. Noorkuu Amburis täna öösel aga 


Ambur

Täna öösel on noorkuu sinu märgis ja aitab sul leida oma kohta selles maailmas. Kuu ja Päike mõlemad sinu märgis toovad sulle head õnne ja muudavad sind veelgi optimistlikumaks.

 

 


Kaljukits

Armastus. Noorkuu Amburis soovitab sul rohkem iseennast usaldada. 


Veevalaja

Täna öösel on taevas noorkuu Amburis, 


Kalad

Noorkuu Amburis võib tekitada sinu elus segadust. Marss on Kaksikutes ja selle tõttu võib sul tekkida tunne, et sa ei teagi enam õieti, kus sa oma eluga oled ja mida sa edasi tegema peaksid.  






Kommentaare ei ole