{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks ei tule järgmine nädal just kõige parem?

  foto : unsplash / Ümit Bulut   Igal nädalal võtame me tel...

 

foto : unsplash / Ümit Bulut

 

Igal nädalal võtame me teleskoobi välja, et mõõta astroloogilist temperatuuri ja vaadata, millistele tähemärkidele toob planeetide seis kõige rohkem õnne kaasa ja millised peavad olema ettevaatlikumad.

Novembrikuu ongi selleks korraks läbi saamas ja paljudes kodudes hakatakse juba jõuludeks ettevalmistusi tegema. Amburite hooaeg algab ametlikult teisipäeval, 22. detsembril ja sealt edasi liigume jõudsal sammul pühadele lähemale. Jõulufilmid, jõulumuusika, kuld ja karrad, värvilised tulekesed, piparkoogimajakesed.... Paljude tähemärkide esindajad on juba ette kõigest sellest väsinud. 


 Mida planeetidel on meie jaoks varuks? 

Novembrikuu viimasel nädalal liigub Päike Skorpioni märgist edasi Amburisse. Ja isegi, kui see ei tähenda, et meid on ees ootamas ainult lust ja lillepidu, sest Marss on ikka veel retrograadis ja loobib kaikaid kodaratesse kõigile neile, kes talle ette jäävad, siis Amburi energia, mis nüüd valitsema hakkab, on meile väga kasulik. 

 

 

Nagu me oleme juba kirjutanud, toob esmaspäev, 21. november head õnne kõikidele tähemärkidele. Päike aga liitub järgmisel päeval, 22. novembril Amburi märgis Veenuse ja Merkuuriga ja pidu universumi avarustes kolme taevakeha vahel võibki alata. Sest kui Päike, Veenus ja Merkuur on koos entusiastliku ja optimistliku Amburi märgis, ei peata neid enam miski. Selline kolmik toob head õnne küll kõikidele aga mõnedel on natuke raske harjuda sellise asjade käiguga. Vaata, milliste tähemärkide esindajate jaoks ei tule novembrikuu viimane nädal just kõige parem.

 

Selle tähemärgi esindaja peab olema novembrikuu viimasel nädalal väga kannatlik

Õnneks on aga kannatlikkus, sihikindlus ja järjepidevus tema loomuses. Tegemist on Kaljukitsega. Skorpioni hooaeg oli Kaljukitse jaoks pigem kasulik, ta muutus avatumaks ja see aitas tal näha, mis ta oli oma elus valesti teinud. Ta  rabas samasuguse innuga tööd teha nagu enne, sest ta on väga ambitsioonikas ja tahab alati anda endast parimat. Tal on alati suured plaanid. Ja seega juhtub see, mis juhtuma peab: Kaljukits peab ühel hetkel tunnistama, et ta on end ära kurnanud. Aga ta ei oska puhata ega nautida kogu seda jõulumöllu, mis kohe-kohe peale hakkamas on. Ja kui ta midagi ei suuda teha, mida ta on plaaninud, siis tunneb ta end halvasti. Seega oleks kõige targem, kui ta varub palju kannatlikkust. See, kui ta peab ära ütlema või tühistama mõned oma plaanid, ei ole veel maailma lõpp. Mõnikord on palju tähtsam võtta aega iseenda jaoks ja puhata. Eriti praegusel ajal on vaja võtta asju rahulikult ning oodata paremaid aegu.

 

 

Järgmine nädal tuleb natuke keeruline selle tähemärgi esindaja jaoks

Vähi märgi esindajale meeldis väga Skorpioni hooaeg, ta mõtleb praegugi nostalgiliselt, kuidas ta sai möödunud aegade ja inimeste peale mõtelda, vaadata fotoalbumeid ning veeta aega sõprade ning lähedastega. Ilus aeg oli see. Nüüd aga peab ta käised üles käärima, sest tal on pea natuke laiali otsas ja kui ta ette ei vaata, võib ta kahju kannatada. Seega tööle! Ta peab õppima alustatu lõpuni viima ja mitte jätma oma asju pooleli. Ta peab organiseerima oma elu paremini. Aga õnneks on see kõik kiiresti mööduv ja paremad ajad ei ole enam kaugel.

 

Suur väsimus võib kimbutada selle tähemärgi esindajaid

Ehkki tundub, et ta ei väsi kunagi, sest ta ei ole üldse selline nagu kõik teised, siis puhata tuleb ka temal. Vähemalt järgmisel nädalal. Tegemist on Kaksikute esindajatega. Ainuke probleem seisneb selles, et tal ei ole aega puhkamiseks. Talle meeldis väga intensiivne intelligentsus, mida tõi kaasa Merkuur Skorpioni märgis ja ta kurnas end sellega täiesti ära. Tema päevakava on alati väga tihe ja kui ta ei saa teha oma tahtmist, kui ta ei saa külastada seda näitust, vaadata seda teatrietendust, lugeda seda raamatut või vaadata seda filmi, tunneb ta segadust. Amburi hooaja algus ei muuda asja tema jaoks paremaks, sest Amburi energia stimuleerib teda veelgi rohkem ja toob talle suuri väljakutseid kaasa. Kaksik võib end täiesti ära kurnata liigse tormamisega ning kaotada seejuures kõige tähtsama silmist. Hea oleks siiski, kui ta paneks prioriteedid paika.




Kommentaare ei ole