{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, miks 21. november sulle õnne toob?

  foto : unsplash / Stephanie McCabe    Ilm on hall, päike ...

 

foto : unsplash / Stephanie McCabe

 

 Ilm on hall, päike näitab ennast harva ja D-vitamiini puudust on üha rohkem. Novembrikuu lõpp ei ole just kõige paremate killast. Meil on aga sinu jaoks üks väga hea uudis : esmaspäev, 21. november toob sulle õnne! 

Kui sa oled sellel aastal teinud kõik, mis vaja, et tõmmata ligi õnne, tervist, armastust ja raha aga kuni senimaani pole ikka veel midagi juhtunud, siis tea, et 21. november toob sulle palju õnne ja just sellel päeval võid sa saada rikkaks, leida armastust, muuta oma tervist tugevamaks, kui kunagi varem ja olla lihtsalt õnnelik. Vähemalt meie usume seda. See päev toob sulle head õnne kaasa!


Päikese ja Jupiteri trigoon

Mõnikord on planeetide seis meie jaoks kohe väga soodne. Nii on näiteks lood järgmisel esmaspäeval, 21. novembril , kui Päike ja Jupiter moodustavad omavahel 60° nurga. Astroloogilises keeles kutsutakse sellist nurka trigooniks, mis tekib kolme sama elemendi märgi vahel: seekord on siis tegemist tulemärkidega.

Trigoon on hästi positiivse ja hea mõjuga. Kui sul on selline trigoon astroloogilises sünnikaardis, on see tõeline õnn. 

 

 

Trigooni moodustamine toob kaasa head õnne, rikkust, edu jne. 

Tulemärkide energia on aga rõõm, optimism, julgus, kartmatus, energia. Just see, mida sa vajad selle kuu lõpetamiseks. 

Lisaks sellele sümboliseerib Päike astroloogias rõõmu ja lõbu, Jupiter aga head õnne. Jupiteri ja Päikese trigoon toob seega kahekordselt õnne. 

See hea õnn peaks kestma pühapäevast kuni teisipäevani ( 20- 22. november), seega haara sellel ajal kõikidest headest võimalustest kinni, kõikide märkide järgi tekib neid palju. Võib juhtuda, et sulle tehakse üks väga hea ettepanek, pakutakse paremat ja tasuvamat ametiposti või saad sa suurema summa raha või siis ühe väga hea uudise. Või kohtud oma elu armastusega. Meie igal juhul soovime, et kõik su soovid täituksid, universum omalt poolt aitab su soove ellu viia.


Millistele tähemärkidele toob Jupiteri ja Päikese trigoon kõige rohkem õnne? 

Teiste peale kadedaks ei maksa saada, sest Jupiter-Päikese trigoon toob head õnne kõikidele tähemärkidele. Mõnedele ainult rohkem, kui teistele. Need on need märgis, kes on Päikese ja Jupiteri erilised lemmikud sellel päeval. Tegemist on Lõvi ja Amburiga, kes on nii Päikese, kui Jupiteri kaitse all. Ja just neile kahele tulemärgile toob see esmaspäev eriti suurt õnne kaasa, kõik võimalused on avatud. See päev peaks neile tooma kaasa ootamatult häid uudiseid, head edu ja hästi palju õnne. Õnn ise koputab nende uksele sellel päeval.

 

 

Ja ka kolmas tulemärk - Jäär - võib kindel olla, et hea õnn talle sellel päeval naeratab. Ka tema saab sellest päevast suurt kasu lõigata, miski ei peata teda, sest mitmed ta unistused täituvad. 

Jupiter viibib parasjagu Kalade märgis ja selle tõttu on ka Kalu ootamas väga hea päev, täis head tuju ning häid uudiseid. Õnnetäht saadab Kalakest terve päeva.Või pigem kaks õnnetähte: Jupiter ja Päike! 

Ja Skorpioni ei maksa ka ära unustada, Päike liigub Skorpioni märgist edasi Amburi märki aga ei unusta lohutuseks teha Skorpionile ilusat kingitust. Veel paariks tunniks jääb Päike esmaspäeval Skorpioni märki enne, kui liigub edasi ja selle paari tunni jooksul külvab Päike Skorpioni hea õnnega üle.


Kommentaare ei ole