{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Amburite hooaja algus toob head õnne kaasa nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Tim Gouw   Väljas on külm, kohati sajab lu...

foto : unsplash / Tim Gouw

 

Väljas on külm, kohati sajab lund ja meeleolu läheb nostalgilisemate radade peale. Kaugel, väga kaugel oleme me soojadest suvepäevadest ning rannailmast. Selle asemel on meie lahutamatuteks kaaslasteks saanud müts ja kindad, ilma milleta enam välja minna ei saagi. Talv ei ole enam kaugel. 

Õnneks on astroloogidel meie jaoks häid ja südantsoojendavaid uudiseid varuks. 

Skorpionite hooaeg hakkab selleks korraks läbi saama ja sellega lõppeb ka see pidev arutamine oma elu ja olu üle. Paljud ilmselt hingavad kergendatult nüüd, tõenäoliselt on tegemist nendega, kes juba peaaegu hakkasid kodus kohvreid pakkima või panid tööl lahkumisavalduse lauale. Skorpionite hooaeg pani meid mõtlema eelkõige oma isiklike vajaduste ja soovide peale. 

Nüüd aga muutub valitsev energia koos algava Amburite ajaga. Järgmisel nädalal liigub Päike Skorpioni märgis Amburisse ja see tõotab kaasa tuua uusi seiklusi. Muretsemiseks pole aga vähimatki põhjust, sest Ambur on väga optimistlik ja rõõmsameelne oma loomu poolest, temal on meie kõigi jaoks varuks palju häid uudiseid. Amburi hooaeg toob kaasa kõikide jaoks head õnne, edu, kordaminekuid, ilusaid kohtumisi ning palju häid võimalusi. 

Peale viimast üsna emotsionaalset kuud on uus peatükk algamas. Päike, Veenus ja Merkuur hakkavad pidu pidama Amburi tähemärgis. 

 

 

Mida see aga meile kaasa toob?

See on üsna lihtne. Kui energia (Päike), armastus (Veenus) ja suhtlemine (Merkuur) kohtuvad Amburi märgis, võib see kaasa tuua ainult head tuju ja rõõmuhetki meie jaoks. Kõikide märkide järgi tuleb selle aasta lõpp eriti hea. Ja seda suures osas tänu Amburile. 

Ambur vajab palju vabadust, ta paneb ka teisi tähemärke huvituma teistest inimestest ja muutma oma elu põnevamaks. 

Seega tuleb Amburi hooajal panna paika oma eesmärgid ja viia need ellu. Mõtelda selle peale, millised on sinu kõige suuremad soovid ja tegutseda selle nimel. Suhelda rohkem teiste inimestega, olla avatum, rõõmsam ja optimistlikum. Huvituda teistest rohkem. 

Ja kuna head uudised ei tule kunagi üksi, siis ärge unustage ära, et järgmine esmaspäev, 21. november, on selle aasta kõige õnnelikum päev. See päev peaks tooma head õnne kaasa kõikidele. Ja seda sellepärast, et Päike ja hea õnne planeet Jupiter moodustavad 60° nurga omavahel, mida astroloogid kutsuvad trigooniks ning mis toob kaasa head õnne, raha, edu ja häid uudiseid kõikidele järgnevate päevade jooksul. 

See tähendab, et asjad hakkavad liikuma paremuse suunas. Kui sa tunned, et energiat hakkab juurde tulema ja tuju paraneb, siis ilmselt sellepärast, et Amburite aeg on algamas. 

Ja et su hing on paranemas peale seda, kui Skorpion pani sind tõtt vaatama kõikide oma suurimate hirmude ja kartustega.  

 


Millisele tähemärgile toob Amburi hooaja algus kõige rohkem head õnne kaasa? 

 

Neitsi

Neitsi tähemärgi esindajaid soosivad planeedid Amburi aja alguses kõige rohkem. Kaks planeeti kaitsevad teda, lisaks Pluuto annab talle enesekindlust juurde ning toob ta ellu häid võimalusi. Neitsi teab, mida ta edaspidi tegema peab selleks, et oma plaane ellu viia. Ja samamoodi saab ta selgust selles, mida ta õieti oma elult tahab ja millises suunas ta peaks liikuma. Ja see motiveerib teda kõige rohkem. Ta vabaneb otsekui suurest koormast, sest planeedid võtavad ta oma kaitsva tiiva alla ja viivad ta probleemid minema. Elu muutub paremaks ja muretumaks. Tänu sellele julgeb Neitsi tulla välja oma mugavustsoonist ja õpib paremini kuulama iseenast ja oma tegelikke soove. 

Tundub, et miski ei peata teda enam, sest iga päev toob talle kaasa häid uudiseid ja igal päeval on tema jaoks varuks mõni hea üllatus. 


Jäär

Jäära on raske peatada, energiat on tal rohkem kui vaja. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, siis on võimatu teda panna meelt muutma. Ta tormab oma elus ühest kohast teise, tegutseb ja viib suuri asju korda. Tal on alati kiire ja ta on alati valmis kaasa lööma. Tema sõbra Amburi hooaeg on aga algamas ja see muudab teda veelgi ambitsioonikamaks. Hea tuju on talle garanteeritud. Merkuur Amburis annab talle tahtejõudu ning veenmisoskust juurde. Head ideed tekivad talle õigel ajal ning ta leiab täpselt, mida öelda ja just siis, kui vaja. Ja see on ainult suurte tegude algus! Mitmed imed hakkavad järgnevate nädalate jooksul Jäära elus aset leidma, tema kogu elu võib muutuda muinasjutuliseks. 

 

 

Päike ja Merkuur toovad talle palju head õnne kaasa. Tal on kõik vahendid, mille abil ellu viia ka oma suurimaid unistusi. Piisab ainult, kui ta midagi soovib ja juba kõik hakkab liikuma selles suunas. Mitmed uksed avanevad tema ees, mis aitavad tal avardada oma silmaringi. Täiesti ootamatud ja erakordsed võimalused tekivad, ta saab selliseid pakkumisi, mille peale ta polnud kunagi veel mõtelnud ja kohtub õigete inimestega õigel hetkel. Kindel on see, et järgnevad nädalad toovad Jäärale palju õnne kaasa.


Lõvi

Skorpioni hooaeg ei olnud Lõvikese jaoks just kõige parem ja sellepärast on tal vaja aega toibumiseks. Nüüd aga tänu planeetidele hakkab tema elu muutuma paremuse suunas. Korraga leiab ta üles oma hea tuju ning rõõmsa meele. Merkuur ja Veenus on jõudmas Amburi märki ning toovad Lõvi ellu kaasa head õnne. Töö juures on teda ootamas mitmed head uudised ning eraelus peaks kõik minema nii hästi, kui võimalik. Mida kõrgemale ta sihib, mida suuremalt ta unistab, seda parem. 

Kui ta on juba paarisuhtes, võib üks väga tähtis sündmus aset leida, mis on seotud kas abiellumise, lapse saamise või pere suurenemisega. Merkuur ja Veenus Amburid aitavad tal parandada oma suhteid ja viivad ära ta probleemid. Ka vallalisi on ees ootamas väga hea kuu. Mitmed ilusad kohtumised peaksid aset leidma. Väga ilus aastalõpp on Lõvi ees ootamas.

Kommentaare ei ole