{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : detsembrikuu algus tuleb natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

  foto : unsplash / Tim Gouw  Detsembrikuu algus võib kaasa ...

 

foto : unsplash / Tim Gouw

 Detsembrikuu algus võib kaasa tuua väikeseid sekeldusi, arusaamatusi, pingeid ja muutusi esialgsetes plaanides. Vähemalt mõnede sodiaagimärkise jaoks. 

Amburite hooaeg on ametlikult alanud ja toob meile kaasa head energiat ja optimistlikku meelelaadi. Ainult kahe tähemärki jaoks võib detsembrikuu algus kujuneda natukene keerulisemaks, eriti suhete osas. Kes on need tähemärgid, kes peavad varuma kannatlikku meelt järgmiseks nädalaks? 

24. novembril jõuab Jupiter, mis on hetkel retrograadis Jäära märgis, tagasi Kalade märki. Filosoofilisest vaatenurgast lähtudes on tegemist üsna huvitava comebackiga, sest Kalade märgis saadab Jupiter meile head energiat, mis on positiivne ja lootusrikas. 

Jäär on kevademärk, kannatamatu ja ettevõtliku loomusega, ta on hästi tormakas. Kalad on aga talvemärk, hästi suure kujutlusvõimega. Jõudes tagasi Kalade märki, tuletab Jupiter meile meelde, et kõike ei saa muuta üleöö. Tähtis on võtta aega järelemõtlemiseks ja jõuda selgusele, millised on su tõelised soovid ja vajadused. Jupiter Kalades paneb meid mõistma, et enne tegutsemist on oluline mõtelda. Kas kõik see, mida sa oled oma elus ära teinud, vastab sinu ootustele ja lootustele? Kui see nii ei ole, on sul veel võimalik midagi muuta. 

 

 

Kalad on loomingulised, nad tegutsevad intuitiivselt, kuulates oma sisemist häält. Kalad on kolmandad veemärkide seast, nad sümboliseerivad ookeani. Ookeanisügavustes saavad Kalad oma patareid taas täis laadida ning lasta oma kujutlusvõimel lennata. 

 

Millise tähemärgi plaanid võivad muutuda järgmisel nädalal? 

Kaksikud

Võib juhtuda, et Kaksikutel tuleb tegemist teha mõningate ebameeldivustega. Kaks planeeti, mis on opositsioonis Marsiga, toovad takistusi su teele ja muudavad su plaane. Merkuuri tõttu ei peata lubadustest kinni ja sa pead uuesti kauplema hakkama. Veenus aga lükkab kaugemale tulevikku ühe projekti läbiviimise või olulise kohtumise, mis pidi järgmisel nädalal aset leidma. Selleks, et neist takistustest üle saada, tuleb sul näidata üles sihikindlust. Hea uudis on see, et hea tahtmise korral õnnestub sul kõik. 

Mis puutub konkurentsi ja vastastesse, siis ei ole sul midagi vaja karta, tänu oma tahtejõule saad sa kõikidest probleemidest üle. Kuu aga aitab sul pingeid maandada ja leida paremaid võimalusi suhtlemiseks.

 

Millisele tähemärgile toob detsembrikuu algus suhteprobleeme kaasa? 

 

 

Kaljukits

Kaljukits võib valmis olla selleks, et järgmisel nädalal ei lähe kõik tema ootuste kohaselt. Ilmselt leiab ta, mille pärast kulmu kortsutada. Mitmed arusaamatused ja möödarääkimised võivad korraga tekkida, mis rikuvad ta suhteid teistega. Talle ei meeldi see sugugi ja tal on sellest tõsiselt kahju, kui ta oskaks midagi ette võtta, siis ta ilmselt teeks. Tal võib ühel hetkel tekkida soov üldse suhtlemine osade inimestega lõpetada. 

Jupiter soovitab tal aega varuda, sest aeg annab arutlust ja leevendab pingeid. See ei ole kerge aga hea oleks, kui ta varuks kannatlikku meelt, kui ta tahab, et asjad laheneksid. Hea oleks ka näha kaugemale oma ninaotsast. Ta võiks kirjutada kõik oma mõtted ja tunded paberile üles, et emotsioonid üle pea ei lööks ja et ta ei teeks midagi, mida ta hiljem võib kahetseda. Ja kui ta ei saa oma vihast muidu üles, siis võtku mõni poksikott ja tagugu seda või nutku kallima õlal ennast lihtsalt tühjaks. Alati leidub mingi võimalus, mis aitab pingeid maandada. 



Kommentaare ei ole