{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 24. novembril on taevas noorkuu ja toob kaasa häid uudiseid

  foto : unsplash / Benjamin Voros Neljapäeval on Kuu samal ...

 

foto : unsplash / Benjamin Voros

Neljapäeval on Kuu samal joonel Päikesega Amburi märgis ja toob meile kaasa õnne, rõõmu ja häid uudiseid. 

23. novembril algab ametlikult Amburite hooaeg, järgmisel päeval on taevas noorkuu. Noorkuu on soovide tegemise aeg, seega ideaalne aeg selleks, et teha algust uute plaanidega, panna paika uusi eesmärke, võtta vastu uusi otsuseid või siis lihtsalt soovide midagi. Mida toob meile täpsemalt kaasa see noorkuu Amburi märgis? 


Ambur on suur entusiast

Ambur on ühteaegu hästi aktiivne, ta on kogu aeg millegagi tegelemas, tal on alati tuhat plaani, mida ellu viia, ta tahab palju liikuda. Samas on ta ka tark ja arukas, mõtleb elu mõtte üle ning huvitub elu vaimsest küljest. Ta seab endale tavaliselt kõrged eesmärgid ja tegeleb mitme asjaga korraga. Ambur on hästi hea suhtleja, sooja südamega inimene, kes saab teistega hästi läbi aga oma hinges jääb ta alati sõltumatuks ja iseseisvaks. Oma hea tuju, optimistliku meele ja entusiasmiga nakatab ta ka teisi.  Teda valitseb hea õnne planeet Jupiter. 

 

 


Noorkuu soovitab meil olla optimistlikum

Nagu öeldud, nakatab Ambur oma optimistliku meelega ka teisi. Selle noorkuu energia toob kõikidele head õnne, raha ja edu ainsal tingimusel ja soosib kõige rohkem neid, kes oskavad näha oma elus rohkem head, kui halba. 

See noorkuu soovitabki meil olla optimistlikum ja enesekindlam. Praegu on õige aeg selleks, et avardada oma silmaringi, seada endale uued eesmärgid ja sihtida kõrgemale. Julge elada! Julge unistada suurelt! Amburi energia aitab sul viia oma unistusi ja eesmärke ellu, sellepärast usu, et kõik on võimalik, sul ei ole ju midagi kaotada. 

 Ambur võib minna kogu maailma vallutama, miski ei peata teda, kui ta on midagi endale pähe võtnud. Ta on nii enesekindel ja teab, et saab oma tahtmist. 

Kasuta seda perioodi selleks, et toita ka oma hinge lugemise, mediteerimise ja jutuajamiste kaudu. Jupiter Kalade märgis võib suunata meie mõtted targematele radadele, panna meid otsima rohkem vaimsust oma ellu, mis on materiaalsest palju tähtsam ja vajalikum. 

 

 


Neljapäev, 24. november toob rahaõnne

Noorkuu on taevas 24. novembril, tegemist on erakordse päevaga, mis peaks kaasa tooma kõikide märkide järgi rahaõnne. 

 

Kuidas teha soove noorkuu ajal? 

Noorkuu aeg on hea selleks, et teha soove, sest tegemist on uue kuutsükli algusega. Seega on see hea periood selleks, et panna oma unistused ja soovid kirja ning visualiseerida oma unistuste elu. Selle noorkuu ajal tehtud soovid võivad täide minna kas kahe nädala pärast, kui taevas on täiskuu või siis poole aasta pärast, kui täiskuu on Amburi märgis. Selleks, et su soovid täituksid, peab su süda olema soovide tegemise ajal puhas. 

 

Anna kõikidele andeks oma elus, unusta kõik halb, soovi head kõikidele inimestele ning mõtle edaspidi rohkem häid mõtteid. Sa võid läbi teha ka energeetiliselt ära, et hea õnn leiaks tee sinu juurde. Energeetiline puhastamine tähendab kodu puhastamist negatiivsest energiast, mis sinna aja jooksul on kuhjunud. Negatiivset energiat võib tekitada haiguse läbipõdemine, tülid ja vaidlused, lein või siis lihtsalt soovitamatute inimeste visiit. Puhastada võib kodu näiteks valge salvei viirukiga.


Kõige rohkem head õnne toob seekordne noorkuu kõikidele tulemärkidele, kuna ka Päike on just jõudnud Amburi (tulemärk) märki.


Noorkuu on küllusetšeki tegemise aeg

Küllusetšekk on sinu soov universumile, mida sa võid täita 24 tunni jooksul peale noorkuud. Selle tegemiseks võid sa lihtsalt võtta ühe paberilehe, märkida üles summa, mida sul vaja läheb ning panna seejärel see paber silma eest ära. Võib juhtuda, et see raha tuleb sinuni ühel või teisel moel ja juba õige varsti. Positiivne energia aitab sind selles. Küllusetšekki võid sa noorkuu ajal kasutada ka selleks, et tõmmata oma ellu tervist, õnne, armastust ja sõpru. 

Noorkuu soove võib teha 24 - 48 tundi peale noorkuud. Selle jaoks pead sa panema kirja kõik oma soovid ja unistused järgnevaks kuuks ajaks. Kirjuta oma soovid üles (1 soov ühe rea peale). Mõtle, mida sa oma elus tahaksid ära teha. Katsu olla võimalikult täpne. Kirjuta käesolevas vormis, olevikus, võimalikult positiivselt ja iseendast, sest sinu soovid peavad puudutama üksnes sind. Ära soovi midagi kellegi teise eest.




Kommentaare ei ole