{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 30. oktoober

  ...

 

foto : unspplash / Natali Hordiiuk

Jäär

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib armastus tulla täna su ellu ilma ette hoiatamata. Ja kui sa arvad, et sind sellised asjad enam ei huvita, siis võib see inimene, kellega sa kohtud, panna ka sind meelt muutma. Armastuse planeet Veenus on otsustanud sulle teha ühe ilusa kingituse. Ära muutu liiga pirtsakaks.  

Raha. Ära usu kõike, mida sa loed. Paljud otsivadki selliseid naiivseid, keda lõksu püüda. 

Tervis. Tänu Marsi aspektile peaksid sa olema täna väga heas vormis. Kui sul on kavas sporti teha, siis ära unusta eelsoojendust enne teha.

Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Aga hoiatuseks kõikidele neile, kellel on silmarõõm töö juurde tekkinud: mata kohe see mõte maha, see toob sulle ainult probleeme kaasa ja sa muudad ise oma elu keerulisemaks.

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju


Sõnn

Armastus. Hea õnne planeet Jupiter kingib sulle ilusa päeva, mida ükski probleem ei tohiks varjutada. 

Raha. Tänane päev peaks sulle kõikide märkide järgi raha juurde tooma, ära ainult hakka kohe liiga palju kulutama.

Tervis. Ilmselt oled sa täna hea tervise juures ja tegemist täis: vaata, et sa ennast ära ei kurna ja võta aega ka puhkamiseks.

Töö. Ole julgem ja vii oma plaanid ellu. Usu rohkem iseendasse. 

Väike nõuanne: üle oma varju hüpata ei saa


Kaksikud

Armastus. Tänane päev võib tuua nii kirgede möllu, kui pingelisi hetki. Marsi ja Jupiteri aspekt ei ole hetkel kõige parem, seega kõige tõenäolisemalt ei pääse sa väikestest arusaamatustest ja omavahelistest hõõrumistest. Ära unusta, et targem annab järele. 

Raha. Kõikide märkide järgi peaksid sa täna saama ootamatult raha juurde ja see on väga hea, sest tänu sellele saad sa lõpuks ometi endale lubada seda, millest sa oled kaua unistanud.

Tervis. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja aga sa peaksid hakkama oma tervise eest rohkem hoolitsema ja muutma oma eluviise paremaks.

Töö. Ära ainult räägi, vaid vii oma plaanid ja eesmärgid ellu. Ja hoia eemale kõigest, mis sind selle juures takistab.

Väike nõuanne: ära kaota kunagi lootust

 

 


Vähk

Armastus. Tänane päev peaks tulema ilus ja rahulik, kodune õhkkond peaks olema hea ning harmooniline. 

Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated, sa võid kindel olla Jupiteri toetusele. Otsi võimalusi investeerimiseks.

Tervis. Füüsiliselt oled sa heas vormis, midagi pole öelda aga sa peaksid hoidma rohkem oma närve ja vähem ägestuma iga asja peale.

Töö. Tänu sellele, et Saturni halb mõju sind enam ei takista, võid sa hakata suuremaid plaane tegema ning viia oma plaanid ellu. 

Väike nõuanne: katsu veeta rohkem aega oma lähedaste keskel


Lõvi

Armastus. Kui sa oled vallaline, oled sa hakanud viimasel ajal liiga palju unistama. Ära ole ainult nii suurte ootustega ja nii nõudlik oma kaaslase valikul, katsu meeles pidada, et kõige tähtsamat silmaga ei näe. Ole parem nii iseenda, kui teiste vastu. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, võid sa täna olla eriti tujukas, loodame, et su kaaslane on piisavalt tark, et mitte välja teha sinu tujumuutustest.

Raha. Suur tükk teeb suu lõhki. 

Tervis. Veenus soovitab sul paremini oma kehakaalu jälgida ja mitte süüa üle mõistuse. Selleks, et hoida oma kehalist vormi, võiksid sa täna sporti teha, minna jalgrattaga sõitma või ujuma. Ära jää liiga kauaks istuma.

Töö. Ära muutu nii kangekaelseks ja jonnakaks.

Väike nõuanne: ära anna liiga suuri lubadusi


Neitsi

Armastus. Ära otsi endale mingit unistuste kaaslast, kelle sarnaseid kohtab ainult filmides. Elu toob sulle nii palju pettumusi ainult sellepärast, et sul on liiga ebareaalsed ootused. Ja ära üritagi teist inimest ümber kasvatada või teda muuta.

Raha. Mõned probleemid võivad tekkida, mis ei lase sul magada rahulikult. Organiseeri paremini oma rahaasju ja pea kinni eelarvest.

Tervis. Ilmselt pole sul kurtmiseks põhjust, võta ainult iga päev aega ka elamiseks ja puhkamiseks.

Töö. Üldiselt peaksid asjad hakkama liikuma paremas suunas, igasugune stress ja suuremad probleemid peaksid kaduma.

Väike nõuanne: ära ehita enda ümber müüre, millest teised üle ei pääse

 

 


Kaalud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära muuda oma elu keeruliseks ja ära seo end selliste inimestega, kellega sul nii vähe ühist on. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, peaksid paremad tuuled hakkama puhuma, millele tänu paraneb su paarisuhe.

Raha. Kaks tugeva mõjuga taevakeha kaitsevad täna su rahaasju. Ühelt poolt on Päikese mõju väga positiivne ja kasulik, tänu sellele peaksid sa ilmselt täna saama raha juurde. Teisel poolt toob Jupiter sulle häid võimalusi kaasa. 

Tervis. Marsi aspekt on hetkel väga hea, kasuta seda ära ja liigu rohkem: tee sporti, võimle, kõnni ja kui sa muud ei viitsi teha, siis tantsi. Igasugune liikumine on tervisele kasulik ja viib su muremõtted minema ning parandab tervist. 

Töö. Töö juures valitsev õhkkond võib olla pingelisem, hoia kadedatest ja negatiivsetest inimestest eemale, kes näevad kõiges halba ja oskavad rääkida ainult ülemustega.

Väike nõuanne: näita, et sa oled kohusetundlik ja tark


Skorpion

Armastus. Sa oled muutunud liiga sentimenataalseks ja nutad ilmselt minevikku taga. Minevikku aga tagasi ei saa: mis läinud, see läinud. Katsu leppida sellega, mis sul praegu on. Oleks on paha poiss: väike on on hea. 

Raha. Neptuuni mõju ei ole hetkel kõige parem, katsu olla targem ja mõistlikum, kui sa ei taha endale suuremaid probleeme kaela saada.

Tervis. Veenus aitab hoida su tervist ja kui sul peaks probleeme olema terviseprobleemidega, siis peaksid kõik haigusnähud hakkama taanduma. 

Töö. Mõned takistused võivad täna tekkida, mis paneb su närvid korralikult proovile. Ära ärritu ega ägestu ning hoia oma arvamus parem enda teada.

Väike nõuanne: ära hakka ohvrit mängima


Ambur

Armastus. Kõik oleks palju lihtsam, kui sa õpiksid paremini suhtlema ega suruks oma arvamust ega tahtmist kogu aeg peale. Su elu muutuks palju ilusamaks. Ole mõistvam ja järeleandvam ja kõik läheb paremini. Kui sa oled vallaline, siis oled valmis selleks, et suur armastus täna ilma koputamata tuleb sinu ellu.

Raha. Hea on see, et su majanduslik seis peaks hakkama paranema, halb on aga see, et mõned suuremat sorti kulutused on sind ees ootamas, millest sa ei pääse ei üle ega ümber.

Tervis. Mõned väikesed terviseprobleemid võivad sind kimbutada: hoia end soojas, joo kuuma teed ja söö mett ning küüslauku.

Töö. Saturni mõju ei ole hetkel kõige parem, ilmselt ei lähe kõik plaanide kohaselt, mõned takistused võivad tekkida.

Väike nõuanne: seitse korda mõõda ja üks kord lõika

 

 


Kaljukits

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema rahulikum, ilma suuremate probleemideta. Kui sul on vaja millestki rääkida, siis tee seda täna. Kui sa oled aga vallaline, on sind ees ootamas tavaline, rahulik päev.

Raha. Üldiselt peaksid su rahaasjad olema üsna heas korras ja muretsemiseks pole põhjust.

Tervis. Lõpeta see pidev muretsemine iga väiksemagi asja pärast. Võta asju rahulikult ja õpi nägema seda, mis hästi on. Ja ära ole nii nõudlik enda vastu.

Töö. Ära satu paanikasse, kui kõik ei lähe nii nagu peaks, lahendused tulevad enne päeva lõppu.

Väike nõuanne: arvesta ka teiste arvamusega


Veevalaja

Armastus. Mitmed planeedid mõjutavad hetkel sinu armastuse sektorit, tänu millele on sind ees ootamas ilus päev, millega sa võid rahule jääda. 

Raha. Muretsemiseks pole põhjust, kõik peaks hästi minema, katsu ainult ise olla kokkuhoidlikum ja säästlikum.

Tervis. Ära lase masendusel enda üle võimust saada, katsu mõtelda ainult headele asjadele ja rõõmustada ka väikeste asjade üle. Puhka rohkem ja söö vitamiinirikast toitu.

Töö. Sul on vaba voli tegutseda oma äranägemise järgi, ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: vii oma eesmärgid ellu


Kalad

Armastus. Kõik ei pruugi minna nii nagu sa seda tahaksid aga vähemalt on Veenuse mõju üsna positiivne. 

Raha. Asjad lähevad oma tavalist rada pidi, suuremaid üllatusi ei tohiks tänane päev kaasa tuua.

Tervis. Muuda oma eluviise paremaks ja ära riku ise oma tervist ära. 

Töö. Seisa oma huvide eest väljas ja ära lase endale liiga teha.

Väike nõuanne: ära ela üle oma võimete

Kommentaare ei ole