{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millisel tähemärgil on kõige suurem šanss võita lotoga suurvõit?

    Foto : unsplash / dylan nolte Usud sa siis horoskoopides...

 

 

Foto : unsplash / dylan nolte

Usud sa siis horoskoopidesse või ei usu sa üldse ja pead seda suureks udujutuks (üldiselt arvavad nii kõik maamärgid ehk siis kõik need, kes on sündinud Sõnni, Kaljukitse ja Neitsi tähtkujus) võib vastus sind ikkagi huvitada. Nimelt viidi Austraalias sellel teemal läbi uuring, mille järgi selgitati välja, et just ühel astroloogilisel tähemärgil on tihti lotomängus palju rohkem edu. See pole esimene selline uuring, neid on tehtud teisigi, et selgitada välja, millisest sodiaagimärgist saaks kõige tõenäolisemalt sarimõrtsukas, milline saab suure tõenäosusega rikkaks, milline õpib kõige paremini jne. Nagu näete, valitseb ka sodiaagimärkide vahel selge ebavõrdsus. 

Selles uurimistöös aga selgitati välja, et Ambureid ei saada tavaliselt hea õnn lotomängus. Antud uurimistöö viis läbi Austraalia loosimäng "The Lott", kes selgitas välja vaadates võitjate sünnikuupäevi, et kõige rohkem võitsid lotoga just need, kes olid sündinud Kalade tähtkujus. 

 

 

Kalad võivad olla küll sodiaagiratta kõige viimased aga õnnemängudes saadab neid hea õnn ning nemad on kõige suuremad jackpoti võitjad. 2019. aastal oli võitjate seas kõige rohkem neid, kes olid Kalade märgis sündinud, seejärel tulid Kaksikud ja kolmandal kohal oli Neitsi

Seejärel tulevad võrdsel positsioonil Sõnn, Skorpion ja Veevalaja. Aga seal, kus on võitjaid, on ka kaotajaid. Edetabeli viimases otsas asuvad Vähid, Lõvid, Kaalud, Kaljukitsed ja Jäärad. 

Ja kõige vähem mänguõnne on Amburitel. Aga vaatame asja positiivset külge: kellel ei vea mängus, sellel veab armastuses. Lisaks sellele on Amburitel tavaliselt väga hea palk!

Kommentaare ei ole