{ads}

HIDE

Viimased

latest

Novembrikuu horoskoop : vaata, mida on novembrikuul meile varuks

  foto : unsplash / Georg Eiermann Mida on planeetidel siis ...

 

foto : unsplash / Georg Eiermann

Mida on planeetidel siis meile varuks eesoleval novembrikuul? 


Jäär

Novembris on selle aasta kokkuvõtte tegemise aeg kätte jõudnud. Kõike selleks, et aasta lõpp tuleks veelgi ilusam. Jupiter on praegu retrograadis (ehk siis liigub Maa pealt vaadates tagurpidi ent see on kõigest optiline illusioon) ja liigub siu märgist Kalade märki jättes su seega maha. Enne, kui sa oma uute ideedega lagedale tuled, kindlusta oma positsiooni. Saturn omalt poolt julgustab sul minevikust õppust võtta. Ja mitte unustada, kuidas su käitumine on mõjutanud sinu suhteid teistega. Ãœks mõjuvõimas ja tähtsal positsioonil olev inimene aitab sind tööasjade juures. Sinu hea kuulsus levib kaugele ja toob sulle uusi võimalusi. 


Sõnn

Novembrikuus keskendume Jupiterile. Tegele ühe asjaga korraga ilma, et sa laseksid ennast muudest asjadest segada. Merkuur ja Veenus võivad sulle takistusi teele tuua aga tänu Jupiteri abile leiad sa kõikidele probleemidele lahenduse ja lisaks tõotab Jupiter sulle tuua häid võimalusi kaasa. Hoolimata võimalikest raskustest, toob novembrikuu sulle ka võimalusi rahuloluks. Kuni 16. novembrini võib Veenus tekitada segadust ja arusaamatusi armastuses. Ära unusta oma huumorimeelt, mis aitab sind igast olukorras välja. 


Kaksikud

Novembrikuu toob sulle puhkust tööasjades. Marss on retrograadis kuni aasta lõpuni ja selle tõttu on praegu targem hoida oma energiat kokku ja mitte end ära kurnata (nii kehaliselt, kui vaimselt). Minevik võib endast märku anda sugulaste kaudu - taaskohtumise rõõm ja ära leppimine. Merkuur ja Veenus võivad aga põhjustada segadust sinu suhetes teistega. 18. novembri paiku võivad kuulujutud su kõrvu ulatuda, millel on mingi seos sinuga. Mis puutub armastusse, siis selleks, et olla õnnelik, tuleb sul oma õnne vähem eksponeerida. Ära lase uudishimulikel inimestel oma eraellu tungida. 

 

 


Vähk

Kolm planeeti Skorpioni märgis toovad tõe päevavalgele. Aga rahune maha, muretsemiseks pole põhjust, sest see toob sulle ainult uusi võimalusi juurde. Sa õpid paremini oma väärtust tundma ja ennast hindama ning võid viia paar oma unistust ellu, kui sa ainult ise seda tahad. Mitmed võimalused avanevad. 1 - 17. novembrini, tänu Merkuuri aspektile, saad sa teada, et ühe inimese tunded sinu vastu on palju tugevamad, kui sa seda arvasid. Töö juures peaks kõik minema väga hästi. Veenus toob sulle ühe hea ja ootamatu uudise 1 - 16. novembri vahel. 


Lõvi

Jupiteri lahkumine Jäära märgist võib sind viia rivist välja: korraga ei tea sa enam, mida uskuda ja millises suunas liikuda. Sa võid kaotada täiesti pea selles olukorras. Aga õnneks on Marss ikka veel Kaksikute märgis ja toetab sind ning aitab maha rahustada just õigel hetkel. Lähedased ei jäta sind maha, sa võid nende peale kindel olla. Ja pisitasa saab kõik taas korda. Kuu teine pool tuleb palju parem. Merkuur ja Veenus Amburis toovad su ellu armastust. Võib juhtuda, et sa lähed reisima novembrikuu teisel poolel ja kohtud oma suure armastusega reisi ajal. 


Neitsi

Novembrikuu son Jupiter taas Kalade märgis. Sinul pole sellepärast aga muretseda vaja, sest sinu ellu see probleeme kaasa ei too, vastupidi, see peaks kõikide märkide järgi muutma sind ambitsioonikamaks ning anda sulle jõudu ja julgust, et võtta vastu suuremaid väljakutseid. Novembris ei jää sul lihtsalt muud üle (tänu Marsile Kaksikutel ja Jupiterile Kalades), kui koguda oma julgus kokku ja sihtida nii kõrgele ja kaugele, kui sa vähegi suudad. Merkuur ja Veenus Skorpionis aitavad sul õigeid otsuseid langetada ning jääda truuks oma tõekspidamistele. Mis puutub armastusse, siis peaks su suhe veelgi paremaks muutuma.

 

 


Kaalud

Saturn Veevalajas aitab sul paremini oma elu organiseerida, toetades sind kõikide su ettevõtmiste juures. Teiselt poolt Marss Kaksikutes võib tuua su ellu ootamatuid kohtumisi, mis osutuvad tagantjärgi väga kasulikeks. Tuleviku väljavaated on väga head. Ka armastuses peaks kõik hästi minema. Novembrikuu keskpaigas võid sa tunda soovi reisimise järele.


Skorpion

Sind on ees ootamas eriti hea kuu. Päike/ Merkuur ja Veenus toovad su ellu ühe väga hea üllatuse. Kõikide märkide järgi tehakse sulle üks hea pakkumine. Ãœks otsustav kohtumine peaks aset leidma. Hea õnn saadab sind nii töö juures, kui eraelus. Jupiter annab sulle jõudu, et viia oma unistusi ellu, viies samal ajal kõik probleemid su elust minema. 


Ambur

Jupiter on novembrikuus tagasi Kalade märgis, Marss Kaksikutes ja mõlemad planeedid on retrograadis. Tänu sellele ei ole sind ees ootamas just kõige parem kuu, pigem keerulisevõitu ja natuke kaootiline. Ära unusta oma optimistlikku meelt, see aitab sind kõikidest raskustest üle. Ilmselt ei pea üks inimene oma lubadusest kinni või ei saa sa seda ametikohta, mida sa tahtsid aga ära muretse - kõik probleemid lahenevad õigel hetkel. Alates 17. novembrist toob Veenus su ellu armastust ja rõõmu. Ühe lähedase inimese edu valmistab sulle nii palju rõõmu, et kõik materiaalset laadi mured ununevad ära.

 

 

Kaljukits

Suur õnn koputab sinu uksele novembrikuus. Ja ta on Jupiter nägu. Jupiter Kalades toob su ellu rohkem õnne, kui sa seda kanda jõuad ja viib su otsemat teed pidi tippu. Sinu hea kuulsus aina kasvab, sinu vastu tuntakse huvi, sind otsitakse taga, sinu järele tekib nõudmine, sind kaasatakse kõikide plaanide juurde. Sina võid ise otsustada, kui palju sa tahad teenida. Novembrikuus võid sa parandada oma majanduslikku seisu märkimisväärselt. Merkuur ja Veenus on Skorpioni märgis 1 - 17. novembrini ja toovad sulle ainult au ja kuulsust. Sa võid edaspidi vaadata tulevikku muretsemata ja hakata tegema suuremaid plaane. Kõik läheb hästi. Ära unusta investeerida.

 

Veevalaja

Sa oled liiga kannatamatu ja see ei tee sulle head. Merkuur ja Veenus on Skorpioni märgis kuni 15. novembrini  ja soovitavad sul tegutseda rahulikult, ilma kiirustamata. Sa oled küll tuntud oma mässumeelse loomuse poolest ja armastad anda käsklusi ning võtta ise otsuseid vastu. Aga arvesta sellega, et Jupiter ei ole enam sinu kõrval, et sind kaitsta ja kui sa peaksid kukkuma, siis kukud sa kõrgelt. Ilmselt armastuses on sind ees ootamas üks suur pettumus. Õnneks on Merkuur Amburi märgis ja aitab sul taas jalule tõusta. Peale 18. novembrit on sinu elus algamas uus peatükk.

 

Kalad

Jupiter on taas sinu märgis tagasi novembrikuus ja toob sulle palju head õnne kaasa. Nüüd võid sa lõpuks ometi ellu viia kõik oma plaanid, mis sa olid aja või vahendite puudusel kõrvale lükanud. Sa leiad võimalusi, mille abil muuta oma elu paremaks. Tulevik ei ole siiski veel kõige selgem ja mitmed küsimused võivad teha sind murelikuks. Mida sa oma elult tahad? Tänu Merkuurile ja Veenusele Skorpioni märgis sinu hea kuulsus ainult levib ja nõudlus sinu vastu kasvab.


© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole