{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 24 - 30. oktoober

  ...

 

foto : unsplash / Joanna Kosinska

Jäär

Päike on jõudnud Skorpioni märki ja tänu sellele võid sa tunda end kõikvõimsana. Sa oled valmis suurteks tegudeks. Noorkuu Skorpioni märgis 25. oktoobril aitab sul teha oma elus uut algust ja viia oma unistusi ellu. Kõikide märkide järgi sa oled selleks võimeline. Jupiter jõuab tagasi Kalade märki 28. oktoobril, ilmselt tahad sa sellel ajal maandada pingeid. Kasuta nädala algust selleks, et organiseerida oma elu paremini, Saturn Veevalajas aitab sind selles.

Võtmesõna : kord

Nädalapäev : neljapäev

 

Sõnn

Päike on Skorpioni märgis ehk siis sinu märgiga opositsioonis. Ilmselt toob see sinu ellu kaasa mõningaid muutusi. Noorkuu Skorpioni märgis tõotab samuti tekitada parajat segadust. Mis ka ei juhtu, katsu kohaneda nii hästi kui võimalik iga olukorraga isegi, kui see nõuab sinult pingutusi. Aga sa võid kindel olla ühe lähedase toetusele, eriti pühapäeval, kui Merkuur on jõudmas Skorpioni märki. Võib ka juhtuda, et sellel ajal lõpetad sa ühe teise inimesega suhted või vähemalt muutub sinu arvamus temast. Jupiter jõuab tagasi Kalade märki ja toob sulle õnne kaasa. See nädal ei tule sinu jaoks just kõige parem aga aitab sul ennast paremini tundma õppida.

Võtmesõna : korrastamine

Nädalapäev : pühapäev

 

Kaksikud

Saturni retrograad on läbi saamas Veevalaja märgis ja tänu sellele võid sa näha paljusid asju selgemini, nende õiges valguses. Kui sul on vaja midagi teada saada, siis küsi. Merkuur on jõudmas Skorpioni märki pühapäeval. Jupiter on Kalade märgis tagasi ja tuletab sulle meelde, et liigse kiirustamise tõttu oled sa olnud hooletu. Ära luba ka midagi lihtsalt selleks, et teistele meelehead teha, sest vastasel korral on sind üks suur pettumus ees ootamas järgmisel nädalal. Noorkuu Skorpioni märgis 25. oktoobril soovitab sul olla püsivam oma eesmärkide elluviimise juures. Katsu ennetada nii palju, kui võimalik.

Võtmesõna : ettenägelikkus

Nädalapäev : esmaspäev

 


Vähk

Üsna pingeline nädal on sind ees ootamas. 25. oktoobril on noorkuu Skorpioni märgis ja toob sulle ühe hea võimaluse. Usalda iseennast ja oma õnnetähte. Kõik läheb hästi. Esmaspäev võib tulla pingelisem, ära tee välja sellest, mida üks või teine öelda võib, vastasel korral võib see viia suure sõnasõjani. Jupiter jõuab tagasi Kalade märki ja toob sulle head õnne kaasa, aidates sul leida lahenduse kõikidele oma probleemidele. Võimalik, et üks reis on sind ees ootamas. Veenus on jõudmas Skorpioni märki ja see võib tuua põhjust armukadeduseks.

Võtmesõna : püsivus

Nädalapäev : teisipäev


Lõvi

Kuu on Kaalude märgis esmaspäeval ja toob sulle head õnne kaasa. Skorpioni energia ainult võtab sul naljatuju ära, sest sul võib tekkida tunne, et su ümber on liiga palju salapära ja ebadiskreetsust. Skorpion soovitab sul hoida osad asjad iseenda teada, parem on mitte kõigest rääkida. Jupiter on tagasi Kalade märgis 28. oktoobril ning sul võib tekkida tunne, et asjad ei suju päris nii nagu sina oleksid seda oodanud. Noorkuu Skorpioni märgis 25. oktoobril tuleb pingelisem ja selle tõttu võid sa tunda suuremat väsimust. 

Võtmesõna : instinkt

Nädalapäev : esmaspäev


Neitsi

Kuu on Skorpioni märgis 25 - 26. oktoobril ja toob sulle head õnne. Võib ka juhtuda, et sa otsustad ühe peatüki oma elus ära lõpetada ja alustada uuega. 25. oktoobri noorkuu annab sulle selleks jõudu, ilmselt saad sa aru, et on asju, mida sa ei pea välja kannatama. Jupiter on tagasi Kalade märgis ja tänu sellele võid sa hakata liialdustesse laskuma. Veenus on jõudmas Skorpioni märki ning toob su ellu armastust. Ära lase ainult armastusel end pimestada, kuula ka mõistuse häält. 

Võtmesõna : võim

Nädalapäev : kolmapäev

 

 

Kaalud

Kuu on sinu märgis nädala alguses, Saturn ei ole enam retrograadis ja liigub õigetpidi Veevalajas ning tänu sellele võid sa töö juures oma sõna maksma panna. Vaata ainult, et sa liiale ei lähe. Noorkuu Skorpioni märgis soovitab sul paika panna tegevuskava ning õppida paremini vaatlema seda, mis su ümber toimub. Kui sul on küsimusi, eriti neid, mis on seotud rahaasjadega, siis oota järgmise nädalani selleks, et neist rääkida. Veenus on jõudmas Skorpioni märki ning võib sind panna oma eraelu ja armastuse üle järele mõtlema. Sa tahad armastust, sa vajad armastust nagu iga teine aga ei taha oma südant kinkida ükskõik kellele.

Võtmesõna : kannatlikkus

Nädalapäev : esmaspäev 

 

Skorpion

Noorkuu on 25. oktoobril sinu märgis ja selle tõttu võib sind ees ootamas olla tavalisest pingelisem nädal. Võimalik, et see nädal jääb sulle kauemaks meelde ja sul on raske seda unustada. Veenus on sinu märgis 25. oktoobril ja muudab sind ambitsioonikamaks. Sa võid olla täis otsusekindlust ning valmis kõiki oma plaane ellu viima. Saturni retrograad saab läbi Veevalaja märgis, ära unusta, et hoolimata oma suurtest plaanidest pead sa ka teistega nõu pidama. Jupiter on Kalade märgis 28. oktoobril ning aitab sul kiiremini viia oma plaane ellu. Kõige tähtsam sellel nädalal on see, et sa end ära ei kurnaks. Organiseeri oma elu paremini.

Võtmesõna : energia

Nädalapäev : teisipäev

 

Ambur

Kuu on Kaalude märgis esmaspäeval ja võib tekitada sinus soovi öelda välja seda, mida kõik teised endamisi mõtlevad. Ainult, et kas see on nii hea idee nagu sina seda arvad. Päike on Skorpioni märgis ja soovitab sul olla mõistlikum ja kaaluda kõik eelnevalt läbi. Noorkuu Skorpioni märgis toob sulle aga ühe väga hea ja ainulaadse võimaluse, mis on seotud ühe uue plaaniga, millest sa aga ei pea kõikidele rääkima. Jupiter on tagasi Kalade märgis ja see võib tekitada sinus kahtlusi, mis on seotud mõnede lubadustega. Planeeri oma asju korralikult.

Võtmesõna : võta tempot maha

Nädalapäev : esmaspäev

 

 

Kaljukits

Päike ja Veenus Skorpioni märgis toovad sulle head energiat ning tõmbavad su tähelepanu rahaga seotud asjade peale. Tänu sellele võid sa lahendada mitu probleemi ära. Saturni retrograad on läbi saamas Veevalaja märgis ning see aitab sul algust teha ühe tähtsa ning olulise projektiga. Noorkuu 25. oktoobril toob sulle õnne töövaldkonnas ja samuti armastuseasjades tingimusel, et sa julged oma tundeid tunnistada. Jupiter on tagasi Kalade märgis ja toob sulle samuti õnne. Võib ka juhtuda, et üks pere ja sugulastega seotud sündmus on sind ees ootamas. 

Võtmesõna : ametlik käik

Nädalapäev : teisipäev


Veevalaja

Saturni retrograadne liikumine saab läbi sinu märgis ja selle mõju annab endast ilmselt tunda terve nädala jooksul. Ilmselt ei liigu asjad nii kiiresti nagu peaksid. Ära unusta tunda huvi oma lähedate vastu ning keskenduda käesolevale hetkele, sest kui sa liiga palju tuleviku pärast muretsed, ei näe sa igapäevase elu väikeseid rõõme. Noorkuu Skorpioni märgis 25. oktoobril võib tekitada väsimust ning tuua kaasa pingeid, eriti lähedastega suheldes. Sa tahad kõike kontrollida, mõnikord pole see aga võimalik. Veenus on Skorpioni märgis ja see võib põhjustada tunnete möllu ning armukadedust. 

Võtmesõna : pragmaatiline meel

Nädalapäev : esmaspäev

Kalad

Noorkuu Skorpioni märgis 25. oktoobril toob sulle vastused mõningatele küsimustele. Kõikide märkide järgi peaksid tänu sellele kaduma ka su viimased kõhklused ning sa otsustad ühe tähtsa plaani ellu viia, mis on ilmselt seotud suuremat sorti elumuutusega (sõprus, suhe, töökoht...).  Isegi, kui see tundub praegu raske ja keeruline, võidad sa ainult tänu sellele. Veenus Skorpioni märgis muudab su suhteid tugevamaks nendega, kes on sulle kallid ja lähedased ning kes tõesti sinust hoolivad. Jupiter on jõudmas tagasi sinu märki ja tänu sellele võib see nädal tulla sinu jaoks natuke pingelisem. Ära kurna ennast ära, õpi ennast paremini kuulama. Pühapäeval jõuab Merkuur Skorpioni märki ja muudab sind veelgi tähelepanelikumaks oma lähedaste suhtes. 

Võtmesõna : järelemõtlemine, kaalumine

Nädalapäev : kolmapäev

 

 © 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole