{ads}

HIDE

Viimased

latest

Turguta oma immuunsust ning paranda vereringet

  Foto : unsplash / Curology Sügis-talvisel hooajal on väga ...

 

Foto : unsplash / Curology

Sügis-talvisel hooajal on väga vajalik tugevdada oma immuunsüsteemi ehk teha kõik, et keha kaitsevõime oleks maksimaalne. Ilmad muutuvad aina jahedamaks ja viirused on jälle liikvel. Selleks, et mitte haigeks jääda ning toetada oma tervist, tuleb sul kohe hoolitseda oma immuunsüsteemi tugevdamise eest. 

Ja alustada võid sa seda kohe hommikul või õhtul duši all käies. Nimelt väidavad mitmed erinevad spetsialistid, et tervise tugevdamiseks pole midagi paremat, kui jääkülm vesi. Mitte kaua, 30-sekundist täiesti piisab selleks, et immuunsust turgutada. Ei maksa unustada ära, et külm stimuleerib valgete vereliblede tootmist, mida keha kasutab haiguste vastu võitlemiseks.

Kui väljas on külmad ilmad, siis ei meeldi kellelegi mõte minna külma duÅ¡i alla. Aga kui sa mõtled sellele, kui tervislik see on, siis oleks ikkagi hea, kui sa selle peale mõtleks. 

 

 

Lisaks sellele, et külm vesi on immuunsüsteemile kasulik, aitab jääkülm vesi ka depressiooni alandada, stressi ja pingeid leevendada, stimuleerides nahal asuvaid närviretseptoreid.

Mitmed dermatoloogid kinnitavad, et külm vesi on kasulik ka juustele, muutes juuksed säravaks ning pehmeks. 

Külm vesi on kasulik ka siis, kui sul on kuiv nahk. Sest liiga kuum vesi võib muuta naha põletikuliseks. 


 

Kommentaare ei ole