{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sa tahad tõmmata oma ellu suurt armastust siis loe, mida sa tegema pead

  foto : unsplash / berenice martinez Üha rohkem ja rohkem i...

 

foto : unsplash / berenice martinez

Üha rohkem ja rohkem inimesi usub külgetõmbeseadust, mille järgi me oma mõtetega tõmbame oma ellu nii inimesi, kui sündmusi. Külgetõmbeseaduse järgi on võimalik tänu positiivsele mõtlemisele muuta oma elu. 

Kui sa tahad tõmmata oma ellu suurt armastust, siis vaata, mida sa tegema pead selleks.


  • Armasta ennast. See on kõige lihtsam reegel, mida on aga kõige raskem järgida. Enne, kui sa hakkad oma ellu armastust tõmbama, pead sa looma endale oma unistuste elu ja ümbritsema end inimestega, keda sa armastad ja kes sind armastavad. Sinu suur armastus peab olema osa sinu ilusast elust, mitte ainuke alussammas, millele toetuda ja mille peal kogu su maailm püsib. 
  • Pane oma kavatsused paika. Ole avatud mõtlemisega ja positiivne, sa ei tea, mida elul sulle varuks on! Määra kindlaks, mida sina tahad aga ole valmis ka lihtsalt elu nautima ja lõbutsema.
  • Koosta visioonitahvel. Selle jaoks, et su soovid ja eesmärgid oleksid sul kogu aeg silme ees, koosta visioonitahvel. Mis puutub suure armastuse ligi tõmbamisse, siis võid sa teha näiteks nimekirja nendest omadustest, mis sulle meeldiksid, et su tulevasel oleksid. Pane kirja kõik iseloomuomadused, mida sa tahaksid, et su tulevasel oleksid. 
 
 
  • Tee oma elus ruumi. See on väga tähtis, et sa teeksid ruumi nii vaimselt, kui füüsiliselt. Vabasta end kõigest sellest, mis sind koormab, on selleks siis su riided, mis enam kappi ära ei mahu või valusad mälestused, mis teevad haiget. Nii teed sa ruumi uutele võimalustele ja headele juhustele. 
  • Kujuta endale oma peas ette, millist elu sa tahaksid elada. Just visualiseerimine on külgetõmbeseaduse üks põhireeglitest. Sa ei pea tingimata murdma oma pead selle üle, milline su suur armastus välja näeb, katsu visualiseerida oma iseennast sellises suhtes nagu sa tahaksid, tundeid ja emotsioone, mida see sinus tekitab. Kõik ühised huvialad, mis teid seovad omavahel ja mida te koos võiksite teha. 
  • Saa selleks, mida sa tahad ligi tõmmata. Kui sa tahad näiteks oma ellu tõmmata sportlikku partnerit, siis on sul palju suuremad võimalused, kui sa ka ise oled sportliku eluviisiga. Sama kehtib ka reisimiste ja muusika kohta. Inimesed on nagu peeglid, mis tõmbavad ligi neid, kes neile sarnanevad, seega ole see, keda sa ligi tõmmata tahad.
  • Ära unusta seda, et su partner ei määra seda, kes sina oled. Sinu partner võib aidata sinul muutuda ainult paremaks inimeseks. Mida õnnelikum sa oled, mida enesekindlam sa oled, seda kiiremini sa oma ellu armastust tõmbad.

Kommentaare ei ole