{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sündinud Lõvi tähtkujus

Foto : unsplash / Glen Carrie   Kui sa oled sündinud 23. juu...

Foto : unsplash / Glen Carrie

 

Kui sa oled sündinud 23. juuli ja 23. augusti vahel, siis oled sa sündinud Lõvi tähtkujus. Ja seega oled sa nagu kõik teised Lõvid, tugeva iseloomuga. Horoskoop aga ei anna aimu ainult Lõvi iseloomuomadustest, planeedid, mis meid kogu elu saadavad, mõjutavad palju kogu meie elu. 

 

Lõvi astroloogiline portree

Element : tuli

Vastandmärk : Veevalaja

Metall : kuld

Planeet : Päike

Värv : kuldne, oranž

Kehaosa : süda ja silmad

Parfüüm : merevaigulõhn ja viiruk

Aeg : juuli / august

 

 

 

Lõvi tähtkujus sündinud naine 

Ta on elegantne ja graatsiline. Tal on ilusad jalad, ovaalne nägu, kassi silmad ja väga ilusad juuksed, mis on tavaliselt pikad. Talle meeldib olla austajateringis ning teeb üldiselt kõik, et teda imetletakse. Ta on lojaalne, truu, helde, hea südamega ja armastab õiglust.

Talle meeldib võim ja tegevus. Ta töötab väga erinevates valdkondades ja on väga andekas. Sageli on tal raske leida seda õiget kutsumust. Kui ta aga on leidnud oma tee, siis teeb ta oma tööd andunult, hingega. Ta ei jäta kedagi ükskõikseks, teda kas vihatakse või armastatakse. Ta tekitab kadedust aga ta ise ei märka seda.


Lõvi tähtkujus sündinud mees

Ta on hästi stiilne ja sarmikas. Ta seisab sirgelt, hoiab oma pea uhkelt püsti, ta nägu väljendab tahtejõudu ja võimu. Ta on nagu Apollon, temas on Kreeka klassikat, tal on harmoonilised näojooned, tugev ja ilus keha, sirge nina. 

Ta on hästi enesekindel, isegi liiga. Ta on loodud selleks, et saavutada edu. Keskpärasus tüütab teda. Ta võib ärritada teisi, sest ta räägib tihti iseendast. Napoleon ja Mussolini olid Lõvid. Ta saavutab alati edu, ükskõik, mis valdkonnas ta ka ei tööta.

 

Kommentaare ei ole