{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 26. september - 2. oktoober

  foto : unsplash / Krzysztof Niewolny Jäär Peale n...

 

foto : unsplash / Krzysztof Niewolny

Jäär

Peale noorkuud Kaaludes algab uus nädal sinu jaoks üsna pingeliselt. Kõik asjad ei pruugi minna sinu soovide kohaselt. Liiga palju takistusi võib tekkida, mis panevad sind ilmselt esialgseid plaane muutma. Arvata on aga, et kõige targem, mis sa teha saad, on oodata ja mõtelda lihtsalt asjade üle järgi. Merkuur liigub ikka veel retrograadselt, nüüd aga Neitsi märgis, see aitab sul teadvustada, kui tähtis on hoolitseda selle eest, mida sa seni pidasid enesestmõistetavaks. Veenus jõuab Kaalude märki ning võib tekitada pingeid sinu paarisuhtesse või siis suhetesse töökaaslaste või ülemustega. Nädalavahetus tuleb aga palju meeldivam, kuna Kuu on Amburi märgis. 

Võtmesõna : ettevaatus

Nädalapäev : laupäev 


Sõnn

Kuu on Kaaludes nädala alguses ja paneb sind mõtlema rohkem armastuse peale. Sa tahad olla hoitud ja armastatud. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis võib sul tekkida tahtmine, et su kaaslane oma armastust sinu vastu ikka ja jälle tõestaks (ära teda siiski ära lämmata). Kui sa oled aga vallaline, siis ilmselt rohkem, kui kunagi varem, otsid ja ootad sa oma ellu seda, kellest sa nii kaua unistanud oled. Kuu on Skorpioni märgis 28 - 29. septembril ja toob teatud asjadesse selgust. Veenus jõuab Kaalude märki ning tänu sellele on sul kõik võimalused, et kohtuda oma elu armastusega. Lisaks toob see sulle ka rahaõnne kaasa. 

Võtmesõna : tunded

Nädalapäev : teisipäev

 

Kaksikud

Kuu on nädala alguses Kaalude märgis ja selle tõttu peaks ei tohiks sa väsimust tunda. Vastupidi, energiat peaks sul olema rohkem kui vaja ja võib juhtuda, et just nädala alguses kirjutad sa ühele tähtsale lepingule alla. See nädal on väga hea selleks, et katsuda rohkem sõpradega aega veeta, kõikide märkide järgi peaksid sa kohtuma ühe vana tuttavaga, keda sa pole ammu näinud. Kuu on Amburi märgis 30. septembrist kuni 1. oktoobrini ja soovitab sul unistada suurelt ja sihtida kõrgemale. Aga mitte tormata liiga palju. Ära võta mitut asja korraga ette. Veenus jõuab Kaalude märki 29. septembril ja võib panna sind kahtlema ühes finantsprojektis.

Võtmesõna: ettevaatlikkus

Nädalapäev : esmaspäev

 

 


Vähk

Kuu on Kaaludes 26 - 27. septembris ning võib tuua sulle pahandust kaasa. Noorkuu Kaaludes ei olnud kõige parem sinu jaoks, võib-olla on parem, kui sa asuksid kohe asja kallale ja räägid lahti kõik probleemid, mida sa oled siiamaani katsunud eirata. Veenus jõuab Kaalude märki 29. septembril ja soovitab sul olla diplomaatilisem oma suhetes ning käituda mõistlikumalt. Septembrikuu algus ei ole olnud sinu jaoks kõige kergem, parem on, kui sa alustad oktoobrit paremas meeleolus. Kuu on Skorpioni märgis 28 ja 29. septembris ja aitab sul end paremini tunda. 

Võtmesõna : julgus

Nädalapäev : kolmapäev


Lõvi

Nädala alguses on Kuu Kaalude märgis ja see muudab sind enesekindlamaks. Marss on ikka veel Kaksikutes ja paneb sind ennast ületama ja võib panna sind uskuma, et sa oled võitmatu. Katsu siiski jääda mõistlikuks ja teha arukaid otsuseid. Veenus on jõudmas Kaalude märki. Ja tänu sellele avanevad sinu jaoks mitmed uksed nii töö juures, kui eraelus. Paar toredat kohtumist peaksid sellel nädalal aset leidma. Sa vajad armastust, tahad, et keegi hoolitseks sinu eest ja hoiaks sind. Septembri alguses tegelesid sa oma kohustuste ja tööasjadega, tunnetele ei jätnud sa palju ruumi ega aega. Nüüd aga on su soovid muutnud ja sa oled teisel lainel.

Võtmesõna : kohtumised

Nädalapäev : laupäev

 

Neitsi

Noorkuu Kaaludes pühapäeval avas sinu elus uue ajajärgu ja võib juhtuda, et sellel nädalal sul lihtsalt ei jää enam vaba aega iseenda jaoks. Kaalude märk paneb sind kinni pidama oma lubadustest ning tegelema esialgsete plaanidega. Sa ei saa midagi enam lükata edasi ja pead kõik ära tegema, mis sa ette võtad. Kuu on Skorpioni märgis 28 - 29. septembril ning soovitab sul olla sihikindlam ja järjepidevam ning mõtelda rohkem oma isiklike vajaduste ja soovide peale. 29. septembril on Veenus sinu märgis ja paneb sind mõtlema rohkem pea, kui südamega. Kuu on Kaljukitses pühapäeval ning muudab sind kohusetundlikumaks. 

Võtmesõna : mõistus

Nädalapäev : pühapäev 

 

 


Kaalud

Nädala algus peaks tulema väga hea, sest Kuu on sinu märgis. Eesolev nädal peaks tooma sulle häid uudiseid. Marss on Kaksikute märgis ja toetab sind kõikides su ettevõtmistes. Kuu on Amburi märgis 30. septembril ja 1. oktoobril ning toob su ellu palju häid võimalusi. Sellest hoolimata katsu võtta enne aega järelemõtlemiseks, kui sa otsustad end millegagi siduda, et hoida ära võimalikke pettumusi. Veenus jõuab sinu märki 29. septembril ja koos sellega algab väga ilus aeg, mis peaks tooma su ellu armastust. Ära kaota kannatlikkust ja ära unusta, et kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. 

Võtmesõna : teadmistejanu

Nädalapäev : teisipäev


 

Skorpion

Peale noorkuud võib eesolev nädal tekitada sinus segadust. Kuu on sinu märgis 28 - 29. septembris, olles harmoonilises aspektis Neptuuni ja Uraaniga. Sellel ajal võib sul tekkida üks väga hea idee. Tegelikult peaksid sa kõik oma mõtted ja plaanid, mis sul sellel hetkel tulevad, kindlasti üles märkima, sest tulevikus võib sul sellest palju kasu olla. Veenus on jõudmas Kaalude märki ja see tagab sulle eriti hea veenmisoskuse. Tähtsate jutuajamiste pidamiseks oota ära nädalalõpp, kui Merkuuri retrograad läbi saab.

Võtmesõna : inspiratsioon

Nädalapäev : neljapäev

 

Ambur

Nädal algab hästi, Kuu on Kaalude märgis ja võimalik, et sa suudad  lahendada ühe administratiivset laadi probleemi, mis sulle pikemat aega juba muret valmistas. Veenus on jõudmas Kaalude märki 29. septembril ja toob sulle kaasa head õnne ning muudab sind veelgi karismaatilisemaks. Mis oleks, kui sa hoolitseksid oma suhete eest sellel nädalal? Üks asi sinu elus on jõudmas uuele tasandile ja võib juhtuda, et sa pead näitama välja suuremat hoolt ja tähelepanu. Kuu on sinu märgis 30. septembris ja 1. oktoobris, see võib muuta sind nostalgimisemaks. Hea oleks, kui sa võtaksid ühendust ühe inimesega, kes on sinu jaoks tähtis, unusta ära, mis kunagi juhtus, vähemalt mõneks ajaks.

Võtmesõna : organiseerimine

Nädalapäev : esmaspäev

 

 


Kaljukits

Kuu on Kaaludes nädala alguses ja see tähendab sinu jaoks võimalikke pingeid teistega. Tõenäoliselt tuleb sul oma sõnu tagasi võtta ja sa pead oma uhkuse mõneks ajaks alla neelama ning muutma oma seisukohti. Mõnikord tuleb ka riskida ja seda katsub sulle meelde tuletada Kuu Skorpioni märgis 28 - 29. septembril. Usu rohkem iseendasse. Sa võid muuta oma elu ja maailma enda ümber. Sa võid teha kõik, mida sa tahad aga mõnikord takistab ettevaatlikkus sind selles. Kuu on Amburi märgis 30. septembril ja 1. oktoobril ning aitab sul esimest sammu teha oma unistuste suunas. Usalda oma saatust. 

Võtmesõna: julge

Nädalapäev: pühapäev


Veevalaja

Kuu on Kaalude märgis nädala alguses ja võib sind muuta tundlikumaks ning närvilisemaks. Merkuur on retrograadis ja võib juhtuda, et su meeled on hetkel mineviku poole suunatud või siis täpsemalt öeldes on su mõtted ühe inimesega, kes oli sulle kunagi väga lähedane. Kuu on Skorpioni märgis 28 - 29. septembril ja see võib sulle kaasa tuua pingelisema ja sündmusterohke nädala keskpaiga. Selleks, et kõik võimalikult hästi läheks, pead sa iseenda vastu ausaks jääma ja mitte mõtlema sellele, mis oleks, kui.... Ära unusta kuulata ka oma südant. Kuu on Amburis 30. septembril ning 1. oktoobril ja paneb sind oma suhete üle järele mõtlema. 

Võtmesõna : mõtisklemine

Nädalapäev : esmaspäev

 

Kalad

See nädal võib sulle tuua nii kahtlusi, kui segadust ja samuti palju stressi, eriti selles suhtes, mis puudutab rahaküsimusi. Ära siiski paanikasse satu, sest ainuke lahendus on keskenduda rohkem sellele, mida sa saad muuta. Ka suhted võivad pettumus valmistada ja kui see peaks nii olema, siis katsu end võimalikult hästi kaitsta. Pühapäeval lõppeb Merkuuri retrograad Neitsi märgis ja see aitab sul paremini näha. Veenus jõuab Kaalude märki 29. septembril, tänu sellele suudad sa lahendada ühe oma probleemi ära, mis on seotud paberimajandusega. 

Võtmesõna : vaatle

Nädalapäev : neljapäev

 

 

 

 

 

 

Kommentaare ei ole