{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sodiaagi kõige hajameelsem tähemärk

Foto : unsplash / Elia Pellegrini   Juba varahommikul o...

Foto : unsplash / Elia Pellegrini

 

Juba varahommikul on see sodiaagimärk võimeline lülitama kohvimasina sisse ilma, et oleks eelnevalt kontrollinud, kas ta kohvi pani või mitte ja unustama pudrupoti tulele. Ja see tähemärk, kellest me räägime, on Kaksikute sodiaagimärk. 

Ta on nii hajameelne, et temaga ikka ja juhtub midagi. 

Kaksikutel on pea kogu aeg pilvedes (pole midagi üllatavat, sest ta on Õhumärgi all sündinud), kuna ta aga nii palju unistab, siis juhtub temaga pidevalt huvitavaid asju. Talle ei meeldi olla lihtsalt niisama tegevusetult ja selle tõttu tormab ta kogu aeg ühest kohast teise. Enne, kui sa ta endale külla kutsud, siis pane õrnemad asjad eest ära, vastasel juhul ei ole garanteeritud, et ta midagi ära ei lõhu kogemata. 

 

 

Kaksikud on hästi uudishimulikud ja teadmistejanulised. Nad vajavad intellektuaalset toitu ning tegelevad sellepärast mitme asjaga korraga, mille nad harva lõpuni viivad. Nad lihtsalt ei suuda keskenduda rahulikult ühele ja samale asjale, see muutub ju tüütavaks. Reeglite ja ettekirjutuste järgmine on nii igav tema arust. Lihtsa ja tavalise toiduretsepti järgimine samm-sammult on tema jaoks tõsine katsumus. Ikka tahab ta midagi muuta ja teha omamoodi. Ja tulemus võibki olla selle tõttu üllatav ja sageli katastroofiline. 

Nagu me ütlesime, tahavad nad teha mitmeid asju korraga. Kuna nad ei võta aega enda korralikult asjade tegemiseks, siis on õnnetused kiired tulema. Kaksik unustab maha oma võtme, pillab maha kohvitassi : ühtegi päeva ei muutu nii, et midagi ei juhtuks. 

 

 

Ja Kaksikute kohmakus ei piirne ainult katkiste nõudega, nad on ka väga jutukad. Oled sa juba rääkinud Kaksikule mõnda saladust? Kui jah, siis ilmselt sa tead, et isegi, kui tal tõesti ei ole kavatsust sinu asju välja rääkida, siis teeb ta seda oma suure hajameelsuse tõttu ikkagi. 

Aga ärge muretsege, kallid Kaksikud, meile meeldite te ikkagi, sest teist paremaid on raske leida!




 

Kommentaare ei ole