{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : täna on taevas noorkuu, soovi midagi!

  foto : unsplash / Niklas Ohlrogge Ja ongi sügis kätte ...

 

foto : unsplash / Niklas Ohlrogge

Ja ongi sügis kätte jõudnud. Ilmad on läinud külmaks ja raske on uskuda, et alles oli suvi. Hea uudis on aga see, et täna on taevas noorkuu ja see tähendab, et kõigil neil, kes tahavad oma elus midagi muuta, on täna võimalik seda teha. Noorkuu aeg on väga hea aeg selleks, et teha uus algus ja panna paika oma eesmärgid, plaanid ning unistused. 

Tänane öö peaks tulema eriti pime, sest Kuud pole taevas näha. Erinevalt täiskuule, mis särab taevas ja mida on nii kerge näha, on noorkuu palju tagasihoidlikum. Noorkuu ajal on Kuu täpselt Maa ja Päikese vahel ja selle tõttu on ta vastupäeva ning jääb silma eest varju. Just selle tõttu on ta kalendrites märgitud mustana.

Muretsemiseks pole aga põhjust, sest see ei tähenda sugugi nagu tooks noorkuu kaasa halbu uudiseid. Noorkuu aeg on kokkuvõtte tegemise aeg, mõtlemise ning planeerimise aeg.

 

 

25. septembril on noorkuu Kaalude märgis. Olenevalt siis sellest, millises märgis Kuu parajasti viibib, on tema mõju erinev. Kaalude märk kutsub meid otsima oma elus ning suhetes teistega rohkem tasakaalu ning harmooniat. See on hea aeg selleks, et veeta rohkem aega lähedastega, jagada oma mõtteid ja ideid ning rääkida lihtsalt südamest südamesse. 


Seekordne noorkuu toob head õnne kolmele tähemärgile

Kaaludele toob ta kaasa tasakaalu : Kaalude esindaja vajab rahu oma igapäevasesse ellu ja see sobib hästi, sest seekordne noorkuu toobki talle hingerahu tagasi. Tõenäoliselt leiab ta võimaluse, kuidas muuta oma elus seda, mis enam ei toimi või mis talle enam ei sobi. 

Veevalajale toob noorkuu kaasa õnne tööasjades : Veevalajat peaksid järgnevatel päevadel ootama ees head uudised töö juures. Ta leiab võimaluse, kuidas saada seda, mida ta tahab. Kõikide märkide järgi peaks ta saama ühe väga hea ja tasuvama tööpakkumise.

Kaksikuid on ees ootamas uus algus : septembrikuust alates pole Kaksikutel olnud aega hinge tagasi tõmmata, kogu aeg on olnud palju tegemist. Nüüd aga oleks hea, kui ta võtaks natuke aega maha, paneks oma eesmärgid ja plaanid paika ning hakkaks uskuma rohkem iseendasse. 

 


Natuke keerulisemaks muudab noorkuu aga nende tähemärkide elu

Jäär : kõikide märkide järgi võib arvata, et sellel nädalavahetusel ja järgnevatel päevadel on Jäär eriti närviline ega suuda ennast üldse kontrollida. Ta ägestub ka väikeste asjade peale ning parem on tema läheduses üldse mitte olla praegusel hetkel selleks, et vältida konflikte ja pingeid.

Kaljukits : Kaljukits tahab, et asjad oleksid korras ja selged ent alati see nii ei lähe. Seetõttu võib tal praegu tekkida tunne, et tema eest varjatakse midagi, talle valetatakse otse näkku ja üldse läheb kõik teisiti, kui ta seda on planeerinud. 

Vähk : rahaprobleemid võivad võtta Vähi hingerahu ja panna teda tavalisest rohkem muretsema. Hea oleks, kui ta oleks veelgi säästlikum ja suuremate probleemide ärahoidmiseks paneks paika eelarve. 


Kuidas ka ei ole, ärge unustage, et noorkuu ajal tuleb koostada nimekiri soovidest ja eesmärkidest, mida sa tahaksid järgneval kuul ellu viia. Miks mitte natuke unistada ja lasta imedel meie ümber juhtuda.

Kommentaare ei ole