{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline koeratõug sobib sulle kõige paremini vastavalt sinu tähemärgile

Foto : unsplash / Josephine Menge    Oled sa juba mõtelnud s...

Foto : unsplash / Josephine Menge

 

 Oled sa juba mõtelnud sellele, et tahaks hirmsasti endale koera aga ei ole kindel, millist tõugu eelistada? Kindlasti ei ole selle artikli mõte selles, et sa oma lemmiku nüüd kellegi teise vastu välja vahetad, see on lihtsalt selleks, et sa näeksid, milline koeratõug sobiks just sulle kõige paremini. Aga ka siin on tähtis teada seda, et kõige olulisem on esimene pilk koeraga, kellest saab aastateks sinu truum sõber ja kes teeb seda, mida keegi teine sinu heaks poleks teinud. Koer on nagu partner, keda sa armastad ehkki need pole samad tunded. 

 

Foto : unsplash / Reid Naaykens

Jäär

Võttes arvesse sinu iseloomu, vajad sa enda kõrvale energilist koera, kes saadab sind, kui sa jooksma lähed või siis keda sina saadad, kui koer jooksma läheb. Itaalia corso ehk cane corso on otsekui sinu jaoks loodud, tal on piisavalt energiat ning sama iseloom, mis sinul. Ta on jõuline ja samasuguse tugeva natuuriga nagu sina. Lisaks sellele on ta sama kangekaelne, kui sina. Dalmaatsia koer sobiks sulle ka, sest ka dalmaatslased on kangekaelsed aga võib-olla on ta natuke liiga tundlik sinusuguse jaoks. Aga võib-olla see just aitabki tasakaalustada sinu temperamenti.

Foto : unsplash / Bharathi Kannan
 Sõnn

Kahtlemata oled sina kõige õnnelikum, sest sul on õigus kõige parema iseloomuga koerale. Sulle sobivad ideaalselt kuldne retriiver või siis austraalia lambakoer, kes on, olgem ausad, parimatest parimad. Nad on targad, truud, lojaalsed, hea iseloomuga - no täpselt nagu sina ise! 

 

Foto : unsplash / James Watson

Kaksikud

Sinu jaoks on valikute võimalus suur, kallis Kaksik, kuna sul on mitu palet. Sa võid valida kuldse retriiveri nagu sinu sõbrad Sõnnid või siis valid sa bostoni terjeri või siis hoopis taksi. Kõik need koeratõud on väga targad, suhtlemisaldid ja armastavad mängida nagu sina. Ainult, et keegi ei tea, kas neil on ka kaks poolt nagu sinul.

 

Foto :  unsplash / Pierre Bamin

 

 

Vähk

Ka sinul on suur valikuvõimalus, kallis Vähk, sa võid valida kuldse retriiveri nagu Kaksikud ja Sõnnid. Või siis vali peret armastav ja hoidev belgia lambakoer, kes pakub sulle turvatunnet ja kaitset. Ja kui sa tõesti otsid koera, kes sind kaitseks, siis vali berni alpi karjakoer, kes on nagu suur kaisukaru.

 

Foto : unsplash / Matt Briney

Lõvi

Võttes arvesse sinu loomulikku võlu, vajad sa koera, kellel on sama iseloom nagu sinul. Ja selline koer on bolonja koer. Pole tänu väärt. Nad on ilusad, väikesed lõvid nagu sina isegi. Või siis saksa spits või kääbusspits. Selline väike ja kiire kutsu, kes sulle palju sarnaneb oma loomult.

 

Foto : unsplash / Sofia Guiaco

Neitsi

Sina vajad vähemalt ühte koera, kes teab, mida tähendab töökus. Ja selline koer on ainult saksa lambakoer. Ta on sama geniaalne nagu sina isegi (kõik, kes on politseikoer Rexi näinud, teavad, millest jutt on). Ta võib olla mänguline ja samas tõsine, vastavalt vajadusele ja olukorrale.

 

Foto : unsplash / Charles Deluvio

Kaalud

Ära küsi miks aga sulle sobib ainult mops. Ilmselt sellepärast, et nii nagu sinule, meeldib mopsil olla esiplaanis ning teistest ümbritsetuna. Mops vajab headust ja õrnust, mõnikord natuke ranget kätt õpetamise juures ja nagu sinul, tuleb tal ette kriisiperioode, mille ajal ta sinuga ei suhtle.  

Foto : unsplash / Sabine


 

 

Skorpion

Sulle on vaja koera, kes ei ärrita sind eriti palju ja kes ei ole liiga kleepuv. Sinule sobib hästi selline koer, kes on valmis halva kavatsusega inimestele kõrri kargama, et sind kaitsta, nagu jack russelli karjakoer, rotveiler või siis tsau-tsau - neil kõigil on sama uhke iseloom nagu sinul.

 

Foto : unsplash / Mark Galer

Ambur

Sinul on vaja enda kõrvale täieliku energiapalli. Kui hobused oleksid koerad, siis oleks sul just hobust vaja. Aga lepime poola hurdaga, kelle kõrval sa võid tunda tugevaid tundeid ning kes sind alati ja igale poole saadab.  

Foto : unsplash / Petr Magera


Kaljukits

Shiba on sinule kõige sobivam koeratõug, kellel on sama isiksus, kui sinul, kellel on sama palju häid, kui halbu külgi. Ta on tugeva isiksusega, iseseisev ja sõltumatu, talle ei meeldi eriti kallistused, ta on tõeline sinivereline koerte seas. Koos on teil lõbus.

 

Foto : unsplash / Anna Kumpan

Veevalaja

Beagle ehk inglise hagijas või siberi husky on sulle loodud, nad võivad sind saata alati ja kõikjal. Nad on truud ja sõltumatud ning kaitsevad sind vajadusel. Mõnikord natuke jonnakad, need on need koerad, kellele sina pead tihti järele jooksma või kes korraga seisma jäävad ja sammugi enam edasi ei liigu.

 

Foto : unsplash / Kanashi

Kalad

Sul on vaja väga hea iseloomuga koera, kes on sama tundlik nagu sina isegi ja kellel on salapärane ja heatahtlik loomus. Šoti lambakoer sobib sulle ideaalselt. Nad on nii armsad, nii heatahtlikud, targad ja samal ajal võimelised kuulama, kui sa talle tundide kaupa peaksid midagi jutustama. Kuidas ka ei ole, ta on sama tundlik, kui sina ise, seega ära tema õrna hinge solva.

 

 



 

 

 

 



 

 

 

 

 



 

 


 

Kommentaare ei ole