{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline on sinu tähemärgi varjatud saladus?

  foto : unsplash / Kenneth Gaerlan Meil kõigil on selli...

 

foto : unsplash / Kenneth Gaerlan

Meil kõigil on selliseid asju, millest me mitte kellelegi ei räägi. Mida me kõigi eest varjame. Võib-olla on see mõni väike ja täiesti tähtsusetu asi. 

Mõned inimesed aga käituvad teiste ees hoopis teistmoodi, kui nad tegelikult on, sest nad ei taha paista teistsugustena ja kardavad ühiskonna kriitikat. Igal saladusel on oma minevik ja selgitus, on see siis halb või hea, seda teab ainult inimene ise. Sest kõik saladused ei ole negatiivsed.

Mis puutub sodiaagimärkidesse, siis nendel, kes on sündinud samas tähtkujus, on ikka midagi omast, mis neid omavahel seob. See ei ole võib-olla ühine saladus aga võib olla selle variant. 

Muidugi ei hakka me siin üldistama ja kõike ei maksa ka tõsiselt võtta.

 

Jäär

21. märts - 19. aprill

Jäärad on nagu rebased, kes katsuvad alati teisi üle kavaldada

Tahad sa seda siis endale tunnistada või ei aga sa katsud alati kedagi üle kavaldada selleks, et oma tahtmist saada. Sa oled meister ja paistad silma oma mõtteteravuse ja intelligentsuse poolest, mida sa kasutad nii oma elukaaslase, kui töökaaslastega suheldes. Sul on alati plaan B valmis igaks olukorraks, sul on alati varukaart tagataskus olemas, mida sa õigel ajal välja käid, et teist inimest murduma panna. Sa ei räägi oma taktikast mitte kellelegi, sest sellega kaotaksid sa palju. Kes tahab, võib seda pidada manipulatsiooniks, sina ise seda ei tee, sest sa pead seda tavaliseks süütuks naljaks. Aga oma egoistlikel kaalutlustel ei tohiks sa teiste vaimset tervist kogu aeg ohtu panna. 

 

Sõnn

20. aprill - 20. mai

Sõnni tähtkujus sündinud inimene läheb läbi elu, hoides külma närvi igas olukorras aga sees on tal soe süda

Mõned inimesed peavad teda üleolevaks, uhkeks, võib-olla isegi ülbeks aga tegelikult on see vale. See on pilt, mida teised temast näevad ja milline ta tegelikult ei ole. Ta on väga hea ja hooliv aga seda teavad vähesed. Ta lihtsalt ei tea mõnikord, kuidas oleks kõige parem käituda. Ta kannab tihti maski oma elus aga seda ei saa talle ette heita, sest tal on hea süda.


Kaksikud

21. mai - 21. juuni

Kaksikud on teistega koostööd tehes väga ettevaatlikud ja ei usalda kõiki inimesi

Sa ei näita kunagi oma tõelist palet välja. Sest sa ei taha, et keegi sulle haiget teeks. Sa mõtled, et kui sa oled täiesti avatud ja siiras, kasutavad teised sind ära. Enne, kui sa üldse hakkad kedagi usaldama, peab ta see inimene olema väärt sinu usaldust. Esimest ettejuhtuvat sa kindlasti usaldama ei hakka. Just selle usaldamatuse tõttu sa ilmselt nii tihti oma partnereid elus vahetadki. Nii nagu sõprugi. Kui keegi on su usaldust petnud, ei anna sa teist võimalust. Sa ei ole impulsiivne ega tormakas, sest harva tuleb sul oma otsust kahetseda. Kõik, mis sind huvitab, on teenida välja teiste austus ja lugupidamine.

 

 


Vähk

22. juuni - 22. juuli

Sinu suurim saladus on see, et alati sulle su sõbrad ei meeldi aga sa ei tunnista seda kunagi

Sa kohtud kellegagi ja temast saab sinu sõber. Kui ta peaks tegema midagi, mis sulle ei meeldi või mida ei tohiks teha, siis ei ütle sa midagi, sa ei lõpeta veel sellepärast teie omavahelist läbikäimist. Sa suhtled temaga ka edaspidi veel, kuni olukord veelgi hullemaks läheb. Sa lased tal ennast halvasti kohelda ja alles siis, peale kõiki kannatusi, lähed raske südamega minema. Ja seega ei tea kunagi keegi, mida sa temast tegelikult mõtled.


Lõvi

23. juuli - 22. august

Sinu suurim saladus on see, et sa oled kade

Sa oled kade, sest sa tahad olla selline nagu keegi teine näiteks, keda sa imetled. Sa oled kade, kui sellel teisel läheb paremini, kui sinul. Kui see teine pälvib rohkem tähelepanu, kui sina. Sa ei suuda sellise inimesega isegi samas ruumis olla. Sest sa tahad näidata, et oled kõigist parem. 


Neitsi

23. august - 22. september

Neitsi ei ole kunagi läbini aus

Kui Neitsi peaks sind kiitma või tegema sulle komplimendi, siis ära arva, et ta seda päriselt mõtleb, sest ta on väga hea näitleja. Kui ta sind kiidab võib see olla viisakusest aga ka sarkasmist. Võib ka juhtuda, et ta sinult midagi tahab ja sellepärast sind meelitada katsub. Järgmine kord, kui ta sulle midagi meelitavat ütleb, siis küsi temalt täpselt, mida ta sellega mõtleb ja küll sa näed, kuidas see ta kohmetuma paneb.

 

 

 

Kaalud

23. september - 23. oktoober

Kaalude tähtkujus sündinud võivad teiste tunnetega mängida aga nad ei tunnista seda iialgi

Ta oskab sind ära rääkida, ta teeb kõik, et saada oma tahtmist ilma end seejuures süüdi tundmata. Isegi siis, kui te omavahel läbi ei saa ja ei suhtle, võib ta teha nägu, nagu oleks ta sinu parim sõber, kui ta sinult midagi tahab saada. Ta võib olla magus nagu mesi kellegi vastu oma isiklikel põhjustel, kuni ta on oma tahtmist saanud. 


Skorpion

24. oktoober - 22. november

Skorpioni puhul ei saa ühest saladusest rääkida, sest tal on neid liiga palju

Su elu on üks suur müsteerium, isegi sinu enda jaoks, sest su sisemine maailm on lihtsalt nii keeruline, et isegi sinul on sellest raske aru saada. Sa isegi ei ole oma tunnetes kindel. Sageli pead sa teesklema armastust ja hoolivust. Sa oskad ka lugeda teiste inimeste hingesaladusi. Seda, millest mitte keegi ei räägi. 

 

Ambur

23. november - 22. detsember

Sa võid paista pealnäha rõõmus ja muretu aga see on kõigest kest

Need, kes sind hästi ei tunne, leiavad, et sa oled kogu aeg heas tujus ja rõõmsameelne. Et su elu on lill. Tegelikult näed sa aga ka elu varjupoolt ja rohkem, kui sa välja näitad. Tegelikult on ka sinul inimesi, kellega sa kokku puutuda ei taha. Tegelikult oled sa pika vihaga ega andesta nii kergesti. Tegelikult on sul raske unustada. Aga see jäägu sinu teada, sest teistele ei näita sa seda välja.

 

 

 

Kaljukits

23. detsember - 20. jaanuar

Sa kannad sageli maski

Sa ei näita mitte kellelegi oma nõrku külgi ja puudusi välja. Sa oled teiste silmis nagu täiuslik ja inimene, kes ei lase ennast mitte millestki puudutada ega mõjutada. Teiste juures aga sa ei talu neid vigu, mis sul endal on. Sa annad teistele tihti nõu aga ise ei järgi oma nõuandeid.

 

Veevalaja 

21. jaanuar - 19. veebruaru

Veevalajale meeldib võtta elu vabalt ja flirtida kõigiga

Sulle meeldib meeldida, sulle meeldib teiste pilk enda peal. Sa teed ka ise möödaminnes silma nii ühele, kui teisele. Isegi töö juures käib väike flirt kogu aeg. Nii kaua, kui sa seda tõsiselt ei võta ja kõik nalja tasandile jääb, milleks siis poleemikat tekitada. Tegelikult on sul ainult suur tähelepanuvajadus.

 

Kalad

20. veebruar - 20. märts

Sinu saladus seisneb selles, et sa ei näita kunagi välja, mis su südames toimub

Keegi ei tohi näha sinu meelehärmi ja südamevalu. Sa ei usalda kohe kõiki, kellega sa tuttavaks oled saanud, sest sa kardad haiget saada. Sa ehitad enda ümber müüri, kuni oled veendunud, et keegi sulle haiget ei saa teha. Parem oleks, kui sa muutuksid enesekindlamaks, selle asemel, et minna ettevaatlikult läbi elu. 

 



Kommentaare ei ole