{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad sellele, et ta teeskleb armastust

foto : unsplash / asap rocky    Kui küsida kelleltki, miks t...

foto : unsplash / asap rocky

 

 Kui küsida kelleltki, miks ta just oma kaaslast armastab, siis tavaliselt on sellele küsimusele väga raske vastata. Sest keegi ju ei tea tegelikult, mille pärast ta armastab just seda inimest ja mitte kedagi teist. Tõelist armastust on raske seletada lahti. Aga kuidas on tunnetega, mis pole siirad? Tõeline armastus ei otsi omakasu, on kannatlik, paindlik, austusväärne ega tunne kadedust. Kui tunded pole siirad, on lugu hoopis vastupidi. Armastus on keeruline. Mõnikord on väga raske öelda, kas tunded on veel alles või ei ole. Kõige tähtsam igas paarisuhtes on usaldada oma partnerit. 

 

Millised märgid viitavad sellele, et su partner teeskleb oma tundeid sinu vastu?

1. Sa oled õnnetu ja sa ei tunne end temaga koos hästi ega turvaliselt

Sul on alati olnud tunne, et teie suhtes on midagi valesti. Ja sa oled katsunud ka selgeks teha, kas teistel on ka samu probleeme nagu teil. Mingi sisemine hääl katsub sulle kogu aeg selgeks teha, et see lugu pole õige. Ja see, mis pole õige, on armastus. Armastus kahe inimese vahel on see, mis tagab heaolutunde igas paarisuhtes. Naised tunnevad seda eriti ruttu ära, kui keegi neile räägib lihtsalt ilusaid sõnu. Kuula oma südant, sest su süda teab, mis su elus valesti on. 

 

 

2. Te ei ole emotsionaalselt lähedased

Sellises suhtes võib sulle tunduda, et mida sa ka ei tee, su kaaslane hoiab sinuga vahemaad ja ei lase sind emotsionaalselt endale lähedale. Ta on reserveeritud ja kinnine. Võib muidugi juhtuda, et see on nii mingi minevikus aset leidnud üleelamise tõttu. Ta on nagu ehitanud müüri teie vahele. Ta ei taha rääkida. Vaikib kangekaelselt. Ta ei ütle sulle, mis ta elus toimub ja lahti on. Ta ei räägi sellest, kus ta oli ja mida ta teeb. Ta väldib sinuga suhtlemist. Ta leiab alati mingeid vabandusi, mille pärast ta ei saa sulle öelda ega rääkida praegu. Kui inimene päriselt armastab sind, siis ta pingutab natukenegi, et muuta olukorda sulle kergemaks.

 

3. Ta kehakeel räägib midagi muud

Ja kehakeele järgi näed sa kohe, et ta valetab. Ta ütleb sulle, et ta sind armastab aga sa näed tema silmadest, et ta hoiab naeru tagasi ja et ta ei räägi tõtt. Kehakeelt on väga raske kontrollida. Kui ta ei ole sinu vastu siiras, siis sa näed seda tema olekust ja pilgust. 

 

4. Ta tahab sind muuta, sind ja su harjumusi

Võib-olla on teil mõlemal selliseid külgi, mida te teineteise juures ei hinda ja mis teile ei meeldi. Kui tunded pole aga siirad, siis katsub partner sind muuta ja muuta just seda, mis talle sinu juures ei meeldi. Ta tahab, et sa vastaksid tema soovidele ja ettekujutlusele. Ta peab ennast sinust paremaks ja üleolevamaks, kui sa tema nõudmistele ei vasta, siis võid sa kindel olla, et see toob sulle suuremaid probleeme kaasa. 

 

 

5. Tema jaoks on kõik teised tähtsamad, kui sina

Kui keegi sind päriselt armastab, siis oled ka sina tema elus tähtis. Aga kui kõik teised on tähtsamad kui sina, siis ilmselt ei olegi sina tema jaoks nii vajalik. Ta leiab alati võimaluse, et sõpradega välja minna aga sinu jaoks pole tal kunagi aega. Ta on alati valmis sõpru ja lähedasi aitama aga mitte sind. Teiste probleemid on talle tähtsamad. Ta võib öelda vastupidist aga tegelikkuses näed sa midagi muud.

 

6. Tal ei ole mitte mingisuguseid tulevikuplaane

Kui kaks inimest on koos, on neil ikka mõned ühised plaanid. Elada koos, luua pere või osta maja. Kui te olete koos, ehitate te ühist tulevikku. Kui sa aga oled üritanud temaga tulevikust rääkida, tema aga ei reageeri või vahetab kohe teemat, siis on seemärk, et tal pole tõsiseid tundeid sinu vastu ja ta ei näe oma tulevikku sinuga koos. Tal on oma isiklikud plaanid. Või ei ole ta lihtsalt valmis.

 

7. Teda ei huvita absoluutselt teie suhe

Sa näed tema olekust, et ta ei taha võtta asju tõsiselt. Võib-olla ei ole ta lihtsalt huvitatud sinust. Ta tahab hoida tagavaraplaane igaks juhuks ja ei ole valmis investeerima tõsisesse suhtesse. Tal on alati pilk mujal, sina pead ainult ootama. Tema ootab aga paremat võimalust. 

 

 

Kommentaare ei ole