{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid võivad kõige suurema tõenäosusega olla toksilised (ärme lähme tülli)

foto : unsplash / Kevin Hendersen    Paljudel inimestel on k...

foto : unsplash / Kevin Hendersen

 

 Paljudel inimestel on kogemusi selliste inimestega, kelle pärast nad on pidanud hiljem haavu lakkuma. Kui sinul sellised kogemused puuduvad, siis seda parem, sa võid meile ka rääkida, mille põhjal sa oma tuttavaid valid, et me oskaksime ka järgmisel korral ettevaatlikumad olla. Üldiselt aga, kui sul on mõni halb suhe seljataga kellegagi, kes tegi sulle haiget, siis oli see ilmselt toksiline suhe. 


Mille abil on võimalik teada saada, kas tegemist on toksilise inimesega või ei? 

Tihti juhtub, et selline inimene rõhutab kogu aeg sinu vigu, tema ise on muidugi alati veatu ja leiab igale oma käitumisele õigustusi. Tavaliselt oledki sina kõiges süüdi, ka selles, et tema ise ebameeldivalt sinu vastu käitus. Ta tahab olla tähelepanu keskpunktis ja võib olla üsna isekas. Ta tekitab sinus negatiivseid tundeid. 

Ja kuna igal tähemärgil on omad kindlad jooned, siis uurime täna lähemalt neid, kes võivad kõige suurema tõenäosusega olla toksilised. Loe see lause nüüd uuesti üles: nad võivad olla toksilised aga ei pruugi. 

 


Kaksikud

Kaksikud võivad olla toksilised, sest nad ei tea ise ka täpselt, mida nad tahavad. Nad võivad seetõttu olla põiklevad, manipuleerivad ja kõhklevad. Kui Kaksiku tähemärgi esindaja tunneb igavust, võib ta ainuüksi sellepärast tekitada pingelise õhkkonna ja hakata vaidlema esimese ettejuhtuvaga. Ainult tema ise teab seda, mis tema peas tegelikult toimub. 

Kaksikule oleks kõige hullem kaaslane Sõnni tähemärgi esindaja. Sest Sõnn on ääretult kannatlik erinevalt Kaksikust, kes tahab kogu aeg muutusi ja elu enda ümber. Sõnn aga ootab kannatlikult, kuni olukord laabub ja paraneb, Kaksik aga teeb kõik, mis tema võimuses, et Sõnn lõpuks ometi alla annaks ja minema läheks ja seega raiskavad nad mõlemad ainult oma väärtuslikku aega.

Teine tähemärk, kellega Kaksik üldse ei sobi, on Kaljukits. Kaljukits on traditsiooniliste maailmavaadetega ja hästi organiseeritud, Kaksik aga tahab oma ellu ainult põnevust, spontaansust ja seiklusi. Ühe soovid teevad seega teise õnnetuks ja see ongi nende puhul toksiline. 

 

Skorpion

Skorpion võib olla kade ja üle kõige tahab ta alati kätte maksta kõigile, kes talle halba on teinud. Skorpionil on madal enesehinnang ja seetõttu võib ta muutuda toksiliseks inimeseks oma suhetes teistega, eriti muidugi kehtib see armusuhete kohta. Skorpion võib ka teistega manipuleerida ja mis kõige tähtsam, tundub lausa, et see talle meeldib. 

Skorpion ei sobi üldse Lõviga kokku. Sest Skorpion tahab veeta kogu oma päeva paljastades universumi müsteeriume, Lõvile aga meeldiks, kui Skorpion keskenduks üksnes tema imetlemisele. Lõvile meeldib olla tähelepanu keskmes ja saada kiituste osaliseks, Skorpion on aga kiituste tegemisega pigem kitsi. Seega võib Lõvi minna mujalt tähelepanu otsima, see aga ajab Skorpionil harja punaseks, tekitades temas armukadedust. Seega võib ette kujutada, millised stseenid nende kodus aset leiavad, Skorpioni kirglik loomus ja Lõvi nartssissism tekitavad ainult sädemeid, nad on võimelised klaarima omavahelisi arveid ka teiste ees. 

 


Neitsi

Neitsi tahab kõike kontrollida. Ta kohe nagu otsib seda, mis on valesti, seda viga, mida pole isegi olemas mujal, kui tema enda peas. Ja taon oi, kui kriitiline kõige suhtes. Ta saab alati seda, mida ta tahab ja tema otsused ning reaktsioon võivad laastada sinu enesekindlust. Neitsi on perfektsionist, ta on väga nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu ja lisaks ei unusta ta kunagi. Kui ta on sinu peale millegi pärast pahane, siis valmista oma vaim ette, sest ta teeb sulle veel kümme aastat hiljem selle kohta etteheiteid. 

Neitsi ei sobi üldse ja kohe kindlasti mitte, Kaladega. Kalad on sellised unistajad, rahuliku ja leebe loomusega, isegi liiga leebe Neitsi jaoks. Isegi, kui neist võivad saada väga head sõbrad, siis armusuhe nende vahel on absoluutselt välistatud ja võimetu, see tekitaks mõlemale ainult suurt pettumust ja hingevalu. 

Teine tähemärk, kellega Neitsi üldse ei sobi, on Kaalud. Kui on selliseid inimesi, kes toovad teistes halva välja, siis on selline suhe just Neitsil ja Kaaludel. Neitsi on liiga kriitiliselt häälestatud ja talle ei meeldi see, et Kaaludel on halb omadus kuulujutte rääkida ilmast ilma. Neile meeldib mõlemale palju rääkida, teise ära kuulamiseks pole neil aga aega. Ja see võib tekitada pingeid nende omavahelises suhtes.

Kommentaare ei ole