{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : mida sa võiksid teada (väga kasulik info) enne, kui sa lähed välja mõne Lõvi tähtkujus sündinud inimesega

  Foto : unsplash / eric combeau  Lõvid on sündinud 23. juul...

 

Foto : unsplash / eric combeau

 Lõvid on sündinud 23. juuli ja 22.augusti vahel. Neid on lihtne kaugelt ära tunda, sest tavaliselt on nad ümbritsetud oma sõpradest ning peavad kõnet. Lõvile meeldib olla tähelepanu keskmes. Ainult mitte ükskõik kuidas. Erinevalt Jäärast, tõmbab Lõvi tähelepanu endale väga peenelt ja intelligentsel moel. Talle meeldib muljet avaldada. Ta on tulemärk ja on seega soe, helde ja karismaatiline inimene. Ja see pole ka üllatav, sest teda valitsev planeet on Päike. 

Milliste asjadega sa peaksid arvestama enne, kui lähed ühe Lõviga välja?

 

 


Lõvi on truu (muidugi, kui ta seda tahab)

Kui Lõvi leiab enda kõrvale õige inimese, siis ei suuda miski panna teda truudust murdma. Armastuses on ta nii nagu sõpruses, ta on suure omanikuinstinktiga. Teda peab natuke maha rahustama ja talle selgeks tegema, et sul on samuti õigus oma isiklikule vabadusele. Kuidas ka ei ole, kui Lõvi ei usu selle suhte tulevikku ja väljavaadetesse, siis ei investeeri ta sellesse mitte üks raas.

Lõvi on hästi uhke

Sa pead temaga olema äärmiselt ettevaatlik ja kaaluma iga oma sõna mitu korda enne, kui julged talle öelda oma arvamuse tema kingade või soengu kohta. Ta on ääretult uhke ja lisaks sellele peab pikka viha. Ära hakka temaga tüli norima vabatahtlikult ja kindlasti ära ütle talle midagi teiste ees avalikult. Kui sul on talle midagi ebameeldivat öelda, siis tee läbi lillede ja võimalikult õrnalt.

 

 

Lõvile meeldib, kui teda võrgutatakse

Ta on ise suur flirtija ja talle meeldib, kui temaga flirditakse. Kui sulle meeldib suhte alguse periood, siis tema on just see, keda sa vajad. Talle ei meeldi miski rohkem, kui tähelepanu, mida talle osutatakse. Ja kuula, mida ta räägib. Kui talle meeldivad roosid, siis osta võimalikult suur kimp. Kui talle meeldib mõni laulja, osta kontserdipilet. Tegelikult on ta hästi materialistlik, seega temaga võid sa kasutada suuri sõnu ja viia oma sõnad seejärel teoks.

Lõvil on hea naljasoon, ainult, et kõik ei saa sellest aru

Alguses võib Lõvi olla üsna muljetavaldav. Ta on imposantne, ta armastab kõnesid pidada ja tal on palju häid ideid. Võib jääda mulje, et tal puudub huumorimeel. Aga tegelikult on vaja teda ainult paremini tundma õppida. Ei, ta ei hakka südamest naerma mõnda komöödiat vaadates ega kindlasti tee seda esimesel kohtumisel, ta pigem räägib sinuga maailma geopoliitikast ja Kreeka mütoloogiast. Aga oota natuke, kuni teie tutvus on juba kaugemale arenenud ning siis ei tunne sa teda enam äragi. 


Millised sodiaagimärgid sobivad Lõviga kõige paremini? Kaksikud ja Amburid.... Ja muidugi Lõvid.

 

Kommentaare ei ole