{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide teele võib tulla takistusi septembrikuu lõpus

foto : unsplash / Leon Biss    Sügis on tegelikult ilus aast...

foto : unsplash / Leon Biss

 

 Sügis on tegelikult ilus aastaaeg. Just selline aeg, mil tuleks enda ja lähedaste eest veelgi rohkem hoolitseda. Ja võtta asju rahulikumalt. Ent mõnede tähemärkide esindajate jaoks ei tule selle aasta septembrikuu lõpp just kõige parem, sest see viimane nädal võib tuua nende ellu ootamatuid takistusi.


Veevalaja - pane oma piirid paika

Veevalaja peab oma piirid paika panema. Aga ilmselt ise ta sellega hakkama ei saa. Jupiter on praegu retrograadselt liikumas ja kui Veevalaja ei taha endale lisaprobleeme kaela saada, peab ta midagi ette võtma. Kõige parem oleks, kui ta paneks paika mõned reeglid, nii hoiab ta ära suuremaid probleeme. See on selline intellektuaalne enesedistsipliin. Kui ta seda suudab, saab ta üle ka kõikidest takistustest.

Mis puutub südameasjadesse, siis toob järgmine nädal ta ellu ühe suure üllatuse, mis peaks panema ta südame kiiremini tuksuma. Üks väike flirt peaks aset leidma inimesega, kes meeldib talle piisavalt, et ta kiusatusele vastu ei suuda panna. See on ilmselt head uudis kõikidele vallalistele, keda ootab ees ilus nädal. Nende jaoks, kes on juba paarisuhtes, ei tule eesolev nädal nii tore, sest planeedid võivad panna nende kannatlikkuse proovile. Aga samas on tal kõik kaardid käes, et võtta kõige paremaid otsuseid vastu. 

 


Kaksikud - ära müü laskmata karu nahka

Kaksikute esindaja teeb tavaliselt plaane pikemas perspektiivis ja näeb kaugele. Aga see nõuab ka pühendumust. Ja kuna ta sellepärast peab kogu aeg pilku tuleviku suunas hoidma, võib tal nüüd tekkida raskusi ühe eriti keerulise probleemi lahendamisega. Kui ta osutab vastupanu, teeb ta iseendale sellega haiget ja toob oma ellu probleeme juurde. Kõige parem oleks õppida seda, mida planeedid talle öelda tahavad: tulla tagasi käesolevasse hetke ja organiseerida oma elu paremini.

Jupiter on retrograadis Jäära märgis ja soovitab Kaksikutel etappide kaupa tegutseda: liikuda edasi järgmisse etappi alles siis, kui esimene on korralikult lõpetatud. Kui sa ei tea, kuidas oleks kõige õigem tegutseda, siis ära muretse, sa ei ole üksi. Üks lähedane inimene annab sulle head nõu õigel hetkel ja aitab sul näha probleemi läbi teise vaatenurga. Miks siis mitte elada rohkem käesolevas hetkes ja kasutada seda aega selleks, et mediteerida, see aitab alati kõigis elu valdkondades.

 


Lõvi -  septembrikuu lõpp võib tekitada segadust ja arusaamatusi

Seda teavad kõik, et ükskõik, mis teemaga tegu ka ei ole, igal inimesel on ikka oma arvamus selle kohta. Kui tegemist on aga isiklike asjadega, ei kipu keegi teiste arvamust küsima. Ent see ei takista teistel jälle oma arvamust hoolimata kõigest välja öelda. Ja just sellise probleemi otsa võibki Lõvi sattuda septembrikuu viimasel nädalal. Kõik inimesed hakkavad talle korraga oma arvamust välja ütlema ja nõu andma asjade suhtes, mis neisse üldse ei puutugi. Ja see võib Lõvikese täiesti endast välja viia. Võib juhtuda, et ta ei tea enam isegi, mida ta õieti tegema ja ütlema peab.

Mida siis teha? Kõige targem, mida ta teha võib, on kuulata oma südant, sest süda ütleb talle, mida ta tegema peab. Ta ei pea alati teisi kuulama. Kui ta suudab olla heas tujus, läheb kõik hästi ja tal ei ole midagi karta vaja.


Kommentaare ei ole