{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline on kõige eraklikum sodiaagimärk?

  Foto : unsplash / Rowan Chestnut    Kui Kaksikute ja Lõvi ...

 

Foto : unsplash / Rowan Chestnut

 

 Kui Kaksikute ja Lõvi tähtkujus sündinud inimeste jaoks on üksindus lihtsalt talumatu, siis on üks sodiaagimärk, kelle jaoks üksi olemine ei valmista mingit probleemi, sest ta ei taha raisata oma aega ükskõik kelle peale. 

Parem olla üksi, kui halvas seltskonnas. Vähemalt nii mõtlevad ilmselt kõik need, kes on sündinud Skorpioni tähtkujus. Oma loomult on ta erak, ta eelistab veeta aega iseenda seltsis selle asemel, et veeta aega selliste inimestega, kes trügivad tema hingamisruumi. 

Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Raske on temast aru saada ja teda mõista. Ta on küll hea suhtleja aga säilitab alati oma salapära. Esimesel kohtumisel võib ta paista pigem erapooletu ja jahe teiste vastu. Ta hoiab eemale, on omaette ning tahab olla pigem üksi. See on aga vajalik sellepärast, et nii saab ta paremini analüüsida enda ümber toimuvat. Ta tahab paremini aru saada ja mõista inimesi, kes teda ümbritsevad. Ta on tõeline psühholoog. Ta analüüsib ka omaenda elu ning vajab palju üksindust selleks, et mõtelda oma suhete üle, oma projektide ja plaanide üle ning oma tööasjadele. 

 

 

 

Ka töö juures on ta kõige tõhusam ja efektiivsem siis, kui saab üksi ja rahulikult mõtelda. Meeskonnatöö pole tema jaoks. Ta tahab leida väljapääsu tänu oma isiklikele vahenditele, ta tahab olla uhke iseenda üle.

Ka paarisuhtes vajab ta aega iseendale. Ta on valmis armastuse pärast kõigeks, tema armastatul on õigus siseneda tema salaaeda. 

Kui ta elus peaks aga midagi juhtuma, mis talle haiget teeb, siis sulgub ta iseendasse mõneks ajaks. Ta tahab saada oma kurbusest üle üksi, ilma teiste abita. Tal on vaja palju aega, et oma emotsioone kontrollida ja saada üle oma valust. 

Skorpion sümboliseerib samaaegselt surma ja sündi ning on tuntud selle poolest, et ta ise oma hingele kõige rohkem haiget teeb.

Kommentaare ei ole