{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa mõtled kogu aeg oma eksi peale?

  foto : unsplash / Kelly Sikkema Lahku minek ei ole kunagi ...

 

foto : unsplash / Kelly Sikkema

Lahku minek ei ole kunagi lihtne. Hullem aga on see, mis on pärast ees ootamas. Iga väiksemgi asi ja liigutus meenutavad sulle seda inimest. Ainus, mida sa siis soovid, on see, et sa suudaksid ta unustada lõplikult ja minna oma eluga edasi. 


Õpi iseennast rohkem armastama

Lahkuminek on haav, mille paranemine võtab aega. Selleks, et mitte enam oma eksi peale mõtelda ja lõpetada minevikus elamine ning iseendale haiget tegemine, tuleb sul hakata rohkem enda seltskonda hindama. Veeda aega sõpradega, leia endale mõni uus huviala või uued tegevused, mille kallal nokitseda. Tasapisi hakkavad asjad liikuma õiges suunas.

Isegi, kui alguses võib tunduda hea mõte kohe uue suhtega alustamine, siis tegelikult see nii ei ole. Kõigepealt tuleb sul oma süda terveks ravida ja võtta endale aega. Kui sa ei võta aega oma endise suhte leinamiseks, siis võib juhtuda, et uue kaaslase valid sa endale ainult olukordade sunnil, mitte armastusest. 


Lase oma valu välja

Kui sul on värske lahkuminek seljataga, võid sa arvata, et sa ei suuda iialgi seda inimest unustada. Päriselt see siiski nii ei ole. Loomulikult on sul vaja palju aega ja kannatlikkust selleks, et oma eksist üle saada ja ta unustada. Sellest hoolimata ei ole su tunded raiutud marmortahvlile ja aja möödudes tunded muutuvad. Kurva muusika kuulamine ja enese haletsemine ei ole just kõige parem mõte. Valu pead sa aga välja laskma. Sa ei pea tõestama kogu maailmale, et kõik on korras. Iga lahkuminek, ükskõik millist laadi see ka ei ole, teeb haiget ja tekitab kannatusi. Nuta ennast tühjaks. See on vajalik samm, et sa saaksid oma eluga edasi minna.

Kommentaare ei ole