{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tahad kaalust alla saada? 5 nippi, mis päriselt ka toimivad

  foto : unsplash / Thought Catalog Aeg on muuta oma eluviis...

 

foto : unsplash / Thought Catalog

Aeg on muuta oma eluviise tervislikemaks tasapisi. Lõpetada see suur grillvorstide ja kookide söömine. Kaua üks inimene ikka ennast nuumata jõuab. Kui sa tõesti tahad kaalust alla saada, siis vaata, mis aitab sul kiiremini ja tervislikumalt ennast vormi saada. 


Hakka rohkem vett jooma

Kehaline aktiivsus on väga oluline selleks, et kaalust alla saada aga sama tähtsal kohal on toitumine. Õige toitumine on see, mis paneb kaalu liikuma allapoole. Ja esimene samm on hakata rohkem vett jooma. Sellest on juba palju räägitud, kui kasulik on vesi meie organismile. Vesi aitab kehal kiiremini mürkainetest ja rasvast vabaneda. Lisaks sellele tekitab vee joomine täiskõhutunde ja seega ei hakka sa näksima söögiaegade vahel. Tee endale harjumuseks juua suur klaasitäis vett iga kord pool tundi enne söömist. Hommikul samuti, peale ärkamist ära torma kohvimasinat käima panema, vaid joo paar klaasi vett ja oota seejärel 40 minutit enne, kui asud sööma. Joo vähemalt 2 liitrit vett iga päev. 


Joo kohvi enne spordi tegemist

Jah, sa lugesid õieti. Tass kohvi pool tundi enne treeningut aitab põletada kehal rohkem kaloreid, seda on teaduslikult tõestatud. Seega saad sa kiiremini kaalust alla tänu sellele lihtsale nipile. Paremate tulemuste saamiseks ära suhkrut lisa.

 


Joo teed, et ainevahetust parandada

Peale seda, kui sa oled liiga palju söönud, tunned sa end raskelt ja see võib tekitada seedeprobleeme. Selleks, et sellist asja ei tekiks, joo iga kord peale söömist näiteks teed. Tee joomine on tervisele kasulik ja nii saad ka rutem kaalust alla.


Piira kaloririkka toidu tarbimist

Selle jaoks, et kaalu kaotada, pead sa paremini jälgima, mida sa suhu pistad. Ja vähem sööma pastatoite, saia ja isegi riisi. Mis siis, et need toidud on maitsvad aga kui sa sööd liiga palju teraviljatoite, võid sa paksuks minna. Vali midagi muud oma toidulauale. 

 

Maga rohkem

Mitte ilmaasjata ei korda kõik tervisetöötajad, et korralik magamine on tähtis tervisele. Ja mitte ainult, ka kehakaalule. Magada tuleb vähemalt 8 tundi . Ja pool tundi rohkem, kui sa tahad, et kaal kiiremini langema hakkaks. 




Kommentaare ei ole