{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Vaata, millisel moel sinu tähemärki valitsev planeet sind mõjutab!

    Jäär: MARSS Sõjajumal Marss on sinu domineeriv planeet. Marss seostub tegutsemisega, ihaga, energiaga, otsu...

 

 

Jäär: MARSS

Sõjajumal Marss on sinu domineeriv planeet. Marss seostub tegutsemisega, ihaga, energiaga, otsusekindlusega ja kirega. Täpselt samuti nagu Marss oled sa kirglik ja tormakas. Sa oled täis energiat ja entusiastlik. Alati täis teotahet ja varustatud võime ja oskusega asju käima panna. Sa oled ambitsioonikas ja motiveeritud selleks, et edu saavutada. Samas oled sa ka kannatamatu ja kergesti ärrituv. Mõtle enne, kui räägid, see tuleb sulle kasuks. Ära ole liiga jonnakas. Lõpeta see, millega sa oled alustanud. Kannatlikkus on sinu sõber ja viha su vaenlane.

Sõnn: VEENUS

Armastuse jumalanna Veenus on sind domineeriv planeet. Veenus juhib raha ja armastust. Ja Sõnni näol on Veenuse maalähedane ja materialistlik külg hästi esile tõstetud. Sa oled stabiilne, usaldusväärne, pragmaatiline ja töökas. Sa hindad ilu, naudingut ja mugavust. Aga nii nagu Veenus, võid ka sina olla uhke ja kõrk. Muutus on sinu sõber ja laiskus su vaenlane.

Kaksikud: MERKUUR

Jumala sõnumitooja Merkuur on sind domineeriv planeet. Merkuuri seostatakse suhtlemise ja eneseväljendusega. Merkuuri intellektuaalsed küljed väljenduvad eriti hästi Kaksikutes. Samuti nagu Merkuur oled sa hea suhtleja ja elava loomusega. Sa oled asjalik ja intellektuaalne. Sul on suur tutvusringkond. Merkuur võib sind ka muuta närviliseks ja rahutuks. Keskendumisvõime on su sõber ja liigne muretsemine sinu vaenlane.







Vähk: KUU

Sind domineeriv planeet on Kuu. Kuu esindab emotsioone, tuju, vajadusi, harjumusi, reageerimisi ja alateadvust. Kuud seostatakse naiseliku energiaga. Sa oled tundlik. Sul on kaastundlik süda ja sa muretsed teiste pärast. Tihti lased sa end oma tunnetest kaasa minna. Kuu muudab sind loomingulisemaks. Aga ära lase oma emotsioonidel end kontrollida. Positiivsus on su sõber ja enesehaletsus sinu vaenlane.

Lõvi: PÄIKE

Sind domineeriv planeet on Päike. Päike esindab ego, tahtejõudu, elujõudu, identiteeti ja teadvust. Sa oled julge, uhke, hea, soe ja usalduslik. Nii nagu Päike on päikesesüsteemi keskmes, armastad sina tähelepanu. Aga sa võid olla ka uhkustaja, kellel on pea pilvedes, ülbe ja jonnakas. Alandlikkus on sinu sõber ja viha su vaenlane.

Neitsi: MERKUUR

Jumala sõnumitoojas Merkuur on sinu planeet. Sa oled loogilise mõtlemisega, pragmaatik ja detailides kinni. Merkuur aitab sul võtta vastu otsuseid ratsionaalselt. Sa oled väga tark, sa oskad hästi analüüsida, juurde õppida ja keskenduda pisiasjadele. Sa otsid ideaali kõiges, mida sa teed. Aga see võib sind muuta ka liiga kriitiliseks iseenda ja teiste vastu.  Õpi nägema olukorda globaalselt. Näe ilu ka ebatäiuslikkuses. Komplimendid ja kiitused on sinu sõbrad ja muretsemine vaenlane.

Kaalud: VEENUS

Armastuse jumalanna Veenus on sind domineeriv planeet. Veenust seostatakse armastuse, harmoonia, tasakaalu, õigluse, ilu graatsia, võlu, õiguse, hingerahu ja koostööga. Sind juhitakse läbi südame. Sul on hea ja sõbralik hing, mis otsib armastust, rahu, tasakaalu ja harmooniat elus. Veenus parandab su loomingulist ja annab sulle oskuse näha ilu. Sulle meeldib end ümbritseda ilusate asjadega. Sa oled diplomaat ja oskad näha olukorda igast küljest. Aga sa võid olla ka otsustamatu. Võta vastu mõni otsus ja jää selle juurde. Sihikindlus on su sõber ja pealiskaudsus su vaenlane.








Skorpion: PLUUTO

Põrgute jumal Pluuto on sind domineeriv planeet. Pluuto on kirglik ja tuline. Teda seostatakse muutlikkusega, uuendumisega ja uuestisünniga. Sa oled otsusekindel ja mitte mistki ei suuda sind su eesmärkidest kõrvale kalduma sundida. Sul on tugev sisemine vajadus leida tõde ja teada saada, mida sinu eest varjatakse. Tõde aitab sind vabaks saada. Pluuto annab sulle võimaluse end muuta ja käia teel, mis viib sind õnneni. Aga Pluutol on suur vajadus kontrollida kõike ja kõiki. Andestamine on sinu sõber ja saladused on su vaenlased.

Ambur: JUPITER

Jumalate kuningas Jupiter on sind domineeriv planeet. Jupiteri seostatakse lootuse, usu, eesmärgi, võimaluste ja arenguga. Jupiter on sinu õnne-, külluse- ja optimismi planeet. Täpselt nagu Jupiter, tunned sa koguaeg, et oled optimistlik ja õnnelik. Sul on seikleja hing ja sa teed kõike, mida tahad, sest sa tead, et kõik läheb hästi. Aga sa oled tihti liigagi enesekindel. Taktitunne on su sõber ja liialdamine sinu vaenlane.

Kaljukits: SATURN

Saturn on sind valitsev planeet. See planeet seostub piirangute, vastutustunde, pühendumuse, distsipliini ja raske tööga. Sa oled ambitsioonikas ja töötad raskelt oma eesmärkide nimel. Sa oled otsustanud elus edu saavutada. Saturn tagab sulle kannatlikkuse, tarkuse, otsusekindluse ja keskendumisvõime. Sa oled realist ja pragmaatiline. Aga sa võid tihti olla pessimist ja liiga ettevaatlik. Optimism on sinu sõber ja liigsed kartused su vaenlased.









Veevalaja: URAAN

Uraan on sind valitsev planeet, mida seostatakse innovatsiooni, avastuste, progressi ja uudsusega. Uraan pöördub vertikaalse nurga poole erinevalt teistest planeetidest. Nii nagu Uraan, meeldib sul olla teistest erinev. Sa oled loomingulise hingega ja elad väljaspoole, armastad originaalsust ja individuaalsust. Uraan annab sulle jõu olla iseseisev ja erineda teistest. Aga sa võid tihti olla liiga mässava hingega. Vastutustunne on su sõber ja äärmuslikkus sinu vaenlane.

Kalad: NEPTUUN

Merejumal Neptuun on sind valitsev planeet. Seda planeeti seostatakse inspiratsiooni, unistuste, intuitsiooni ja spirituaalsusega. Sa oled unistaja. Sa elad oma unistuste maailmas, kus kõik on täiuslik. Neptuuni mõjutusel on sul suur kujutlusvõime, sa oled intuitiivne, loominguline, hea ja kaastundlik. Sa usud imedesse täis olevasse maailma ja otsid kogu elu seda maagiat. Sellepärast katsud sa realistlikust elust põgeneda. Reaalsus on aga sinu sõber ja sõltuvused vaenlased.


Kommentaare ei ole