{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 29. august

  ...

 

foto : unsplash / Priscilla Du Preez

Jäär

Armastus. Mõned pingelised hetked võivad tekkida, ära hakka mängima ükskõikset ja üleolevat, katsu alati jääda mõistvaks ja hoolivaks. Töö. Uued võimalused avanevad, mis pakuvad uusi väljavaateid. Tervis. Ole optimistlikum ja ära lase muremõtteid pähe. Raha. Mis puutub rahaasjadesse, siis on sind ees ootamas väga hea päev.

Väike nõuanne: ära ole liiga pessimistlik


Sõnn

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis võib-olla ei mõtlegi sa praegusel hetkel selle peale, et sa peaksid endale kõikide vabade ja vallatute seast valima ainult ühe. Suvi pole veel lõppenud ja sa tahad nautida elu. Küll hiljem jõuab muude asjadega tegeleda. Töö. Tänane päev tuleb üsna rahulik. Tervis. Ära unusta ka sporti teha täna ja toituda tervislikumalt. Raha. Sa pead õppima paremini oma rahaasjadega ümber käima.

Väike nõuanne: mõtle enne, kui sa midagi teed


Kaksikud

Armastus. Täna on sind ees ootamas väga ilus ja paljutõotav päev, eriti juhul, kui sa peaksid vallaline olema. Üks ilus ja ootamatu kohtumine võib täna aset leida. Töö. Hetkel ei ole tööasjad sinu elus kõige tähtsamal kohal. Tervis. Katsu rohkem liikuda, see aitab sul oma peas korda luua. Raha. Ole ettevaatlik täna ja ära tee midagi, mida sa võid hiljem kahetseda.

Väike nõuanne: näe kaugemale ja ära räägi igale ettejuhtuvale seda, mida sa teha kavatsed


Vähk

Armastus. Miks mitte organiseerida üks ilus õhtusöök küünlavalgel ja võtta lihtsalt natuke aega maha, sest aeg läheb nii ruttu. Töö. Mis puutub tööasjadesse, siis on sul praegu tuul purjedes. Tervis. Kui sa magad halvasti, siis joo õhtul enne magamaheitmist taimeteed. Raha. Jupiteri aspekt on täna väga soodne sinu jaoks, organiseeri oma rahaasju paremini ja ära unusta, et kes otsib, see leiab. 

Väike nõuanne: ole optimistlikum, sest mida rohkem sa oma elu üle hädaldad, seda rohkem probleeme sa endale ligi tõmbad

 


Lõvi

Armastus.  Kui sa oled vallaline, siis ära kaota lootust, sest su tee ristub juba varsti ühe kauni tundmatuga, keda sa oled nii kaua oodanud. Töö. Sa oled liiga närviline ja võid selle tõttu teha korvamatuid vigu. Tervis. Sa pead rohkem puhkama või tegema sporti. Raha. Su rahaasjad peaksid praegusel hetkel olema üsna heas korras.

Väike nõuanne: ole positiivsem


Neitsi

Armastus. Tänane päev võib sulle tuua palju üllatusi. Töö. Kasuta oma tutvusi ära. Tervis. Ära söö rohkem kui vaja ja ära unusta muuta oma eluviise tervislikumaks. Raha. Ära muretse liiga palju.

Väike nõuanne: ole rõõmus


Kaalud

Armastus. Ära hakka tulega mängima, sa võid oma sõrmed ära kõrvetada. Töö. Ilmselt ei jaksa sa tööpäeva lõppu ära oodata, su mõtted on mujal. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea aga sa ise oled natuke liiga närviline. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: mis kiiresti tuleb, see kiiresti läheb


Skorpion

Armastus. Suhe elukaaslasega ei ole ilmselt hetkel kõige parem, kodune õhkkond on liiga pingeline. Töö. Sa pead ühe pakilise probleemi ära lahendama. Tervis. Kui sul oleks rohkem tahtejõudu, siis teeksid sa täna sporti ja toituksid tervislikumalt. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: ära nuta minevikku taga, ära muretse tuleviku pärast

 

 

Ambur

Armastus. Tänane päev peaks täitma mõned sinu unistused. Töö. Planeetide seis on üsna hea, kui sul on vaja midagi selgeks rääkida või midagi paluda, siis tee seda täna. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Täna võid sa raha juurde saada.

Väike nõuanne: mõtle häid mõtteid, kui sa tahad õnne ligi tõmmata

 

Kaljukits

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas: Päike, Jupiter ja Saturn on sind võtnud oma kaitsva tiiva alla. Töö. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida, kõik läheb hästi. Tervis. Lõpuks ometi kaovad kõik tervisehädad. Raha. Muretsemiseks pole põhjust, tänane päev peaks sulle kindlasti raha juurde tooma.

Väike nõuanne: jää igas olukorras rahulikuks


Veevalaja

Armastus. Ilmselt toob tänane päev sulle põhjust rõõmustamiseks. Töö. Marss ise toetab sind täna kõikides ettevõtmistes, ole julge ja ära oota kauem, et rääkida sellest, mis sul südamel on. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis, lõpeta ainult see pidev muretsemine. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid

 

Kalad

Armastus. Räägi oma partneriga enne, kui on liiga hilja. Tunne tema vastu huvi enne, kui te päris võõraks jääte. Töö. Hoia oma mainet ja ära tee midagi, mis võiks su heale nimele halba teha. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Tänane päev toob sulle väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole julgem ja ettevõtlikum

Kommentaare ei ole